Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Legend of Laurila

André Linman Joulukiertue

Sat 3.12.2022 19pm

Närpiön kirkkoLegend of LaurilaKirkkotie 1764200 Närpiö

Närpiön kirkko

Sturm und Drangin ja One Desiren keulakuvana tunnettu André Linman suuntaa jälleen jo lähes perinteeksi muodostuneelle joulukonserttikiertueelleen. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty kiertue on nyt koronavuosien jälkeen täydessä iskussa, ja kattaa neljä paikkakuntaa Pohjanmaan alueella.

3.12. klo. 19.00 Närpiön kirkko
15.12. klo. 19.00 Vaasan kirkko
16.12. klo. 19.00 Wiihde Areena, Seinäjoki
17.12. klo. 19.00 Pietarsaaren kirkko

Lippu 25 € sis. palvelumaksu
lapset alle 12v. veloituksetta

Kesto 75 min.

”Joulukonserttien tekeminen on todella hauskaa, koska olen itse niin suuri jouluihminen. Aloitan jo hyvissä ajoin syksyllä joululaulujen kuuntelun. Tänä vuonna siihen on ollut myös ihan ammatillinen syy, sillä päätimme uudistaa settilistaa ja ottaa mukaan paljon uusia lauluja”, Linman kertoo.

Linmanin joulukiertue rakentuu kauniiden, perinteisten joululaulujen folk- ja jazz-henkisten tulkintojen varaan. Vaikka taiteilija tunnetaan hevilaulajana, joulukonserteissa ei siis tulla kuulemaan Raskasta Joulua -tyylisiä versiointeja. Tunnelmalliset sovitukset on tehty yhteistyössä kiertueella esiintyvän bändin kanssa: Andrén lisäksi lavalla nähdään uutena jäsenenä pianisti Richard Mitts, sekä kitaristi Tuomo Unkuri, joka on esiintynyt jo useita vuosia Andrén kokoonpanoissa.

”Laulukielinä konserteissa on englanti, ruotsi ja suomi. Monet meillä tunnetut perinteiset joululauluthan ovat käännösversioita, joten ne ovat yleisölle tuttuja, vaikka laulankin niistä osan englanniksi. Aiemmilta vuosilta erityisen suosituiksi ovat nousseet ’Julen är här’ sekä ’Sylvian joululaulu’, ja nämä tullaan kuulemaan myös tämän vuoden konserteissa.”

 

Select number of tickets

 • Normal Ticket25 €
  25 €
  - +
  Max 30 tickets / purchase allowed
 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked