Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Riihimäen Nuorisoteatteri

Riihimäen Nuorisoteatteri - Ella ja jättipotti - Kannatuslippu

Jäikö kesäteatteri tänä vuonna kokematta tai haluatko muistella kesän tunnelmia? Ei hätää, sillä Riihimäen Nuorisoteatterin Ella ja jättipotti -esityksen taltiointi on katsottavissa 21.-27.12.2020! Tarjolla mahtavaa puuhaa jouluviikolle sekä loistava tilaisuus tukea Riihimäen Nuorisoteatteria: voit valita peruslipun, kannatuslipun ja superkannatuslipun välillä. Jokainen hintaluokka oikeuttaa rajattomaan katselumäärään yhden vuorokauden aikana.
 
Ella, Pate, Samppa, Pukari, Hanna, Tiina ja Tuukka muodostavat kekseliään kaveriseitsikon alakoulun 2A-luokalta. Lapset löytävät koulun roskiksesta voittoisan lottokupongin, joka kuitenkin katoaa salaperäisesti. Mysteeri kuorii vilkkaalla mielikuvituksella varustetusta ryhmästä agenttijoukon, jonka rikollisjahdissa kukaan ei ole epäilysten ulkopuolella – ei edes lasten oma opettaja, jolla stressiä riittäisi ihan kotitarpeiksi uudessa perheenlisäyksessäkin.
Tiiviin kaveriporukan ystävyys joutuu koetukselle, kun äkkirikastumisen toivo saa lapsetkin hetkeksi unohtamaan, mikä elämässä oikeasti on tärkeää. Ella ja jättipotti tarjoaa hupia lapsille, jännitystä isille, hyviä vinkkejä äideille ja lohtua opettajille.

Taltiointi katsottavissa live.netticket.fi sivulla 21.12 - 27.12.2020.
Saat sähköpostiisi lipun jossa löytyy koodi, tämä syötetään lipun koodi ruutuun.
Kun koodi on syötetty, video on katsottavissa vuorokauden.
Riihimäen Nuorisoteatteri - Ella ja jättipotti - Kannatuslippu
0.00