På grund av annullerade evenemang för april- och majmånad, är vår service i nuläget överbelastad. Varje teater har specifika angivna direktiv för återbetalning/flyttandet av köpta biljetter. Du kan följa vår sida Annulerade Evenemang för att försäkra dig om att det evenemang du är på väg till inte blivit framflyttat/avbokat. 

Spökvandring

08.04.2020 18:00
Arrangör: Pimeä Productions
Suomeksi, oppaana Tiina
Pimeä Productions Oy i samarbete med Haamu

25.3.2020 - 9.4.2020

Den guidade rundturen går kring Vasas centrum. Under den hör du berättelser om spöken, legender och platser i Vasa där det sägs att det spökar. Samtidigt får du en inblick i stadiens historia och vingslag från gångna tider.

Rundvandringen är riktad till ungdomar och vuxna och rekommenderas inte för små barn. K-12. Rundvandringen tar cirka 1,5 timmar och den förverkligas oberoende av väder så reservera kläder enligt väder och paraply eller regnkläder om det finns risk för regn.
Träffpunkten för vandringens start är Hovrättsesplanaden 18, framför Hotell Royal Vaasa mittemot gamla Hotell Central. Vi önskar att deltagarna finns på plats senast fem minuter innan utsatt starttid.

Som spökguider fungerar Kati Källman (på svenska) och Tiina Hautala, Marja Vuori & Sanna Halonen (på finska).

Biljetter: 15 € (inkl. serviceavgift)

 

Pimeä Productions