Rölli

15.08.2018 18:00
Tapahtumanjärjestäjä: Tikkurilan Teatteri
Tässä tulee hirmuinen Rölli!

Tikkurilan Teatterin kesäteatterin 20-vuotisjuhlan kunniaksi Kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä seikkaillaan yhdessä Allu Tuppuraisen luoman kaikenikäisten suosikkihahmon Röllin kanssa!

Menninkäiset viettävät rauhaisaa elämää, kunnes riehakkaat röllit valtaavat menninkäisten maat ja perustavat niille sijoille oman Röllimetsänsä. Rölli ystävystyy Milli Menninkäisen kanssa, vaikka röllien ja menninkäisten pitäisi olla pahimpia vihollisia keskenään. Yhdessä Rölli ja Milli yrittävät löytää ratkaisun Röllimetsän riitaisaan tilanteeseen. Mukana rauhanneuvotteluissa häärivät mystinen Vaakamestari, viekas Riitasointu, äkäinen Iso-Rölli ja muut metsän omituiset otukset.

Tikkurilan Teatteri on esittänyt koko perheen kesäteatteria Kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä jo vuodesta 1998. Kesäisestä teatteriretkestä idylliseen Påkaksen pihapiiriin onkin muodostunut jokavuotinen perinne monelle perheelle! 20-vuotisjuhlavuoden esityksen ohjaa teatterinjohtaja-rehtori Carita Välitalo ja näyttämöllä rölleinä ja menninkäisinä nähdään Tikkurilan Teatterin pitkäaikaisia harrastajanäyttelijöitä sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaita. Valloittavassa ja vauhdikkaassa esityksessä viihtyy koko perhe!

Ikäsuositus: 4-100-v.
Kesto: n. 2h (sis. väliajan)
Esityspaikka: Kotiseututalo Påkas, Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa

Esitys on ulkona. Katsomomme ei ole katettu, joten sateisella säällä kannattaa varautua oikeanlaisin varustein. Katsomoon ei voi ottaa sateenvarjoja. Pysäköinti Heurekan parkkipaikalla.