Sign in or register an account

Forgot your password?

In order to shop tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Sign up
Seinäjoen taidehalli

Vauvojen värikylpy - Piipahduspaja Vauvat

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä työpaja. Syksyn Värikylpy-työpajojen teemana ovat eläimet. Vauvaryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 4-11 kk ikäisille lapsille. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.

Työpajassa pidetään kädet ja jalat paljaana. Lapsella voi olla yllään paita ja housut tai esim. body, joka kestää työskentelyn. Myös aikuisen kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein. Työpajaan on hyvä varata mukaan peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet.

Työpajaa ohjaa taideohjaaja Minna Autio, joka on koulutettu värikylpyohjaaja.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.
Sign up

Timetable9.12.2020-9.12.2020

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Wed 9.12.2020 13pm
    Vauvojen värikylpy - Piipahduspaja Vauvat
    6 €
Seinäjoen taidehalli Nyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki www.seinajoentaidehalli.fi/etusivu
Organizer's all events