Logga in eller skapa konto

Betala biljetterna

För att köpa biljetter i nätbutiken måste du logga in eller skapa ett NetTicket.fi -användarkonto.

Har du glömt lösenordet?

Har du inget användarkonto?

För att köpa biljetter i nätbutiken och få dem levererade till din e-post behöver du ett användarkonto hos oss.

Skapa nytt konto

eller

Köp utan att registrera

Köpkorgen

0 produkter • 0 €

Fortsätt handla
Köp biljetter
Seinäjoen taidehalli

PatsasPyöräily

Tule tutustumaan Seinäjoen julkiseen taiteeseen yhdessä Taidehallin oppaan kanssa. PatsasPyöräily on ohjattu pyöräilykierros, jossa tutustutaan valikoituihin julkisen taiteen teoksiin. Pyöräilytahti on rauhallinen ja sopii kaikenikäisille, myös lapsille aikuisen seurassa. Reitin varrella pysähdytään julkisen taiteen teosten äärelle.

Kierros alkaa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan pihasta. Reitti kulkee joen vartta pitkin Uimahalli-Urheilu-talolle, josta jatketaan Myllysaarenpuiston kautta Pruukinrannan asuinalueelle. Pruukinrannasta palataan Törnävän kautta takaisin keskustaan. PatsasPyöräily päättyy keskustaan Keskustorille. Kierroksen pituus on n. 10 kilometriä. Reitti uudistettiin viime kesänä 2023.

Kesän 2024 PatsasPyöräilyt järjestetään to 13.6. ja pe 2.8. klo 18 alkaen. Kierros kestää n. 2 tuntia. Lipun hinta on 10 €/aikunen. Alle 18-vuotiaille kierros on maksuton. Varaa paikkasi etukäteen NetTicket-verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova. Lippuja myy myös Kalevan Navetan info. Kierrokselle mahtuu 15 osallistujaa.

PatsasPyöräilyn ohjaa taidekasvattaja Minna Peltoniemi. Seinäjoen taidehalli suosittelee pyöräilykypärän käyttämistä. PatsasPyöräilyssä on säävaraus. Huonon sään sattuessa lipun voi vaihtaa toiseen ajankohtaan tai rahat palautetaan osallistujalle.

HUOMIO! PatsasPyöräily PERUTTU to 13.6. sateisen sään vuoksi!

Köp biljetter

Föreställningar2.8.2024-2.8.2024

  • Ledigt
  • Fåtal
  • Slutsålt
  • Inställt
  • Försäljning blockerad
  • fre 2.8.2024 kl 18
    PatsasPyöräily
Seinäjoen taidehalli Nyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki www.seinajoentaidehalli.fi/etusivu
Arrangörens alla evenemang