Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Musica-kuoro

O - seitsemän antifonia joulun odotukseen

Musica-kuoro tarjoaa joulun odotukseen seitsemän antifonia. O-antifonit ovat vuosisatoja vanhoja adventtiajan tekstejä, joita käytetään katolisessa liturgiassa joulua edeltävinä seitsemänä päivänä vesperissä eli iltajumalanpalveluksessa. O-antifoneihin kiteytyy Messiaan kaipuu ja odotus: ne alkavat aina ihmettelevällä O:lla ja kutsuvat Jeesusta vanhatestamentillisilla Messiaan kunnianimillä, kuten viisaus ja aamunkoitto. Jos luetaan nimien alkukirjaimet takaperin, saadaan latinan sanat ero cras - ’olen huomenna’ tai ’aion olla huomenna’. Näin antifonit kutsuvat liittymään iloon tulevasta Jeesuksen syntymästä ja virittäytymään joulun tunnelmaan.

Konsertissa kuullaan vanhoina ja nykyaikaisina tulkintoina o-antifoneista mm. Robert Ramsayn, Rihards Dubran, Ole Schützlerin ja Melissa Dunphyn koskettavia sävellyksiä. Tule hiljentymään ikiaikaisten sanojen ääreen ja laskeutumaan joulun odotukseen!

Keltinmäen kirkko 8.12. klo 19.00
Lippu/käsiohjelma 15 €
Eläkeläinen/käsiohjelma, opiskelija/käsiohjelma 10 €

Taulumäen kirkko 12.12. klo 19.00
Lippu 15 €
Eläkeläinen, opiskelija 10 €

Konsertin kesto n. 1 tunti.

Jyväskylän Musica-kuoro on noin 20 taitavan ja aktiivisen musiikin harrastajan sekakuoro. Kuoron yhteinen intohimo on tavoitteellinen harjoittelu ja mielenkiintoisen kuoromusiikin tulkitseminen. Musica-kuoro perustettiin vuonna 1977 Jyväskylän yliopiston musiikkitieteen laitoksen yhteyteen, mutta kuoro on aina ollut avoin kaikille hakijoille. Kuoroa johti sen perustamisesta lähtien säveltäjä Pekka Kostiainen. Kesällä 2018 kuoron taiteelliseksi johtajaksi valittiin musiikkipedagogi ja
kuoronjohtaja Marjukka Manner.
Keskeisen osan kuoron harjoittelussa on säännöllinen äänenmuodostus. Kuoron ajatuksena on toimia elävän musiikkikulttuurin instrumenttina, toisin sanoen nykysäveltäjien soittimena. Kuoron tärkeänä päämääränä on luoda konsertteihin tunnelma, jossa sekä yleisö, että esiintyjät viihtyvät riippumatta siitä, millaista musiikkia esitetään.

Musica-kuoro on Sulasol-jäsenkuoro
Buy tickets

Shows8.12.2023-12.12.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 8.12.2023 19pmKeltinmäen kirkko
  O - seitsemän antifonia joulun odotukseenKeltinmäen kirkko
 • Tue 12.12.2023 19pmTaulumäen kirkko
  O - seitsemän antifonia joulun odotukseenTaulumäen kirkko
Musica-kuoro Seminaarinkatu 1540100 Jyväskylä
Organizer's all events