Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
W&T Comedy

Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har haft en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

Vad Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se i vår!

Ritz lö 18.5 kl 19.00

Biljett 39 €

K-18

"Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!", hälsar Nour.

Manus & regi: Nour El Refai
Kort om Nour El Refai
 
Nour El Refai har varit en självklar stjärna på den svenska humorscenen sedan debuten i humorprogrammet ”Raj Raj” 2005. Sedan dess har hon stått på scen i flertalet stora produktioner inom teater, musikal såväl som standup där vi bland annat sett henne som programledare i Melodifestivalen och Morgopasset, en av deltagarna i Parlamentet, i panelen för Masked Singer, i roller som Mozart i Amadeus och som Lillebror i Karlsson på taket på Dramaten, på bio i filmen ”Lyrro” samt i TV-serier som ”Bonusfamiljen”, ”SoFo” och årets julkalender ”Trolltider - legenden om Bergatrollet”. För två år sedan startade hon dessutom den populära podcasten ”Nours poddelipodd. Och Henrik”.
 
Mellan 2016-2017 genomförde Nour 85 föreställningar för över 40 000 besökare med sin hyllade enmansföreställning ”En Komisk Depression” och 2019 hade ”Störst av allt” premiär som spelades inför utsålda salonger innan den stoppades av en pandemi. Och nu är det äntligen dags för El Refai att ställa sig på scenen igen med sin nya standupföreställning som har premiär i höst.
 
För sina insatser som komiker har hon vunnit ”Årets kvinnliga komiker” på Standupgalan samt blivit nominerad vid Humorgalan till ”Årets komiker” och ”Årets föreställning” för ”En komisk depression”.
 • Ritz W&T ComedyKirkkopuistikko, Kyrkoesplanaden 2265100 Vaasa, Vasa
 • 18.5.2024
 • 39 €
Buy tickets

Shows18.5.2024-18.5.2024

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 18.5.2024 19pm
  Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter
W&T Comedy 20810 Turku www.wtcomedy.com
Organizer's all events