Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band

Kulturhuset Karelia
Erottajankatu 11, 10600 Tammisaari

7.10.2017 klo 19:00

Biljetter 25€!
Bookmark and Share
Lue lisää

SGT.PEPPER`S LONELY HEARTS CLUB BAND-ALBUMI 50 V-JUHLAKONSERTTI
It was fifty years ago today!

Tänä vuonna populaarimusiikin mullistanut suurin merkkipaalu ja toistuvasti historian parhaaksi albumiksi äänestetty Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band vuodelta 1967 täyttää 50 vuotta! Suomen tunnetuin The  Beatles-musiikin esittäjä Jiri Nikkinen tarjoilee meille koko albumillisen kaikkien aikojen nerokkainta pop-taidetta oman The Beatles Tribute Bandinsä kanssa rakkaudesta lajiin ja asialle sydänjuuriaan myöten vihkiytyen. The Beatles oli vuotta aiemmin 1966 lopettanut keikkailun, eikä Sgt. Pepper`siä ikinä siis kuultu ainoallakaan Beatles-keikoilla. Se olisi ollut muutenkin monimutkaista toteuttaa live-tilanteessa kiljuvan yleisömeren edessä.

Nyt sinulla kuitenkin on mahdollisuus, kokea tämä mestariteos Jiri Nikkisen esittämänä ja livenä! The Beatlesia et enää voi nähdä tai kuulla, mutta tämän voit! Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band on maailmalla noteerattu kärkipään beatle-musiikkiin erikoistunut yhtye ja kuuluisa tarkasta jäljestään alkuperäistä kunnioittaen. Se kuuluu sovituksissa, sävellajeissa, asenteessa ja ennen kaikkea Nikkisen hyvin beatleaanisessa äänessä.  Artistin välitön ja yleisön huomioonottava läsnäolo, sekä koko yhtyeen rento keskeinen kemia viestittää kuulijalle helposti tunteen, että tässä konsertissa ei tarvitse jännittää sekä musiikki on kaiken keskiössä, sekä rakkaus…rakkaus The Beatlesiin.

Ensimmäisellä puoliajalla nautitaan Sgt.Pepper`siä, toisella on luvassa vapaamuotoisempaa beatle-iloittelua hittien tahtiin valikoidusti koko 60-luvulta. Anna musiikin viedä, laita helmet kaulaan, värikästä päälle ja tule kokemaan rakkauden kesä-67 uudelleen!  Peace & Love!

A splendid time is guaranteed for all.Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band Karelia kulturhuset Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band Kulturhuset Karelia
Erottajankatu 11, 10600 Tammisaari

7.10.2017 klo 19:00

Biljetter 25€!
Karelia kulturhuset
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1