Volume Metal Night: Mustan Kuun Lapset, Psalms For The Dead Sun & Instant

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

K18


Volume Metal Night: Mustan Kuun Lapset, Psalms For The Dead Sun & Instant
Perjantai 22.9.2017
Ovet: Klo 22.00

www.volume.fi

Volume Metal Nightia vietetään syksyllä synkissä merkeissä, kun esiintymään saapuu pitkään hiljaiseloa viettänyt Mustan Kuun Lapset. Vuonna 2015 paluun tehnyt bändi nousee syyskuussa Leipätehtaan lavalle kovempana kuin koskaan! Yleisöä lämmittelemään saapuu vaasalainen Instant.
Mustan Kuun Lapset on vuonna 1993 Hollolassa perustettu dark metal -yhtye. Vuonna 2017 julkaistu, hyviä arvosteluja kerännyt albumi ”Saatto” on bändin ensimmäinen kokopitkä julkaisu yli kymmeneen vuoteen. Albumi edustaa yhtyeelle tuttua synkkää ja raskasta ilmaisua, joskin materiaali on esimerkiksi vuonna 2007 julkaistuun ”Viimeinen laulu kuolemasta” -albumiin verrattuna astetta maltillisempaa ja rauhallisempaa. Psalms for the Dead Sun on yhdistelmä leijuvaa melankolisuutta, raskasta kitaralanausta ja aistikasta naislaulua. Yhtye julkaisi Holy Charade -debyyttialbuminsa keväällä 2015.
.Illan avaa vaasalainen old school death metallia / grindcorea soittava Instant. Tämä suhteellisen nuori, vain pari vuotta pystyssä ollut bändi on ehtinyt esiintyä Suomessa jo lukuisilla lavoilla ja on julkaissut vuonna 2016 Decimation-albumin.
Tervetuloa!

Liput ennakkoon: 12€ (Volumen jäsenet 10€) sis palvelumaksu
Bookmark and Share
Lue lisää

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei tulevia tapahtumia