Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
DUNK - De Ungas Musikförbund i Svenskfinland R.f

Musik & Talang: Smith & Thell + ILON

Ritz, Kyrkoesplanaden 22 A, 65100 Vasa

Musik & Talang presenterar den hyllade svenska popduon Smith & Thell samt den aktuella singer songwritern ILON på Ritz den 25.9.2021 kl. 19.00

Biljetter 35 €
Studerande: 30 €
Ritz-medlem 30 €
inkl. serviceavgift

Platsnumrering kan ej garanteras
SMITH & THELL
Grammisprisade Smith & Thell har erövrat lyssnarnas hjärtan och nått toppen av listorna i Sverige med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Succétåget rullar vidare och under året har de släppt flera hyllade singlar, bland annat ”Goliath” som de premiärspelade på Grammisgalan.

2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith & Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. 

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust, ambition, vision och passion för konsten. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound.
 
ILON
 
Den finska singer-songwriters ILON debuterade på hösten 2020 och har sedan dess släppt flera singlar. Hon kom nyligen på andra plats på YleX breakthrough lista. ILON har med sina sköna poplåtar väckt uppmärksamhet såväl i Finland som ute i världen, i internationella musikbloggar och hennes låtar har t.o.m. spelats på collegeradiostationer i USA. Teosto har lyft fram ILON som en av de intressantaste artisterna i musikvärlden just nu och hon har bl.a. spelat in Grammy vinnande Finneas O'Connell's låt efter att han förälskat sig i hennes röst.
 • Ritz DUNK - De Ungas Musikförbund i Svenskfinland R.fKirkkopuistikko 2265100 Vaasa
 • 25.9.2021-25.9.2021
 • 30-35 €
Buy tickets

Shows25.9.2021-25.9.2021

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 25.9.2021 19pm
  Musik & Talang: Smith & Thell + ILON
  35 €
DUNK - De Ungas Musikförbund i Svenskfinland R.f Hovrättsesplanaden 15 C 3565100 Vaasa www.dunk.fi
Organizer's all events