Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
TryckeriTeatern

Musiikkia Karpaattien vuorilta - Džerela Karpat

Suuri rakkaus omaan ja yleensä etnomusiikkiin, loputon halu jatkuvasti kehittää itseään ja pyrkimys esitellä muinaista kansansoitintaidetta on tuonut yhteen kuusi virtuoosimaista muusikkoa. Etnomusiikkiryhmä Džerela Karpat on tunnettu ja rakastettu niin Ukrainassa kuin muuallakin maailmassa.

TryckeriTeatern su 15.10 klo 17.00

Lippu 22 €
Eläkeläinen, Opiskelija 18 €
Lapsi 5-15v 15 €
Lapsi alle 5 v veloituksetta (sylissä)

Kesto 2 h
Suuri rakkaus omaan ja yleensä etnomusiikkiin, loputon halu jatkuvasti kehittää itseään ja pyrkimys esitellä muinaista kansansoitintaidetta on tuonut yhteen kuusi virtuoosimaista muusikkoa. Etnomusiikkiryhmä Džerela Karpat on tunnettu ja rakastettu niin Ukrainassa kuin muuallakin maailmassa.
 
Karisma, ammattitaito, valtava energia ja vauhti ovat vain osa ominaisuuksia, joilla etnomusiikkiryhmä Džerela Karpatia voi kuvata. Jokainen ryhmän jäsen on erittäin ammattitaitoinen ja omaperäinen esiintyjä ja tulkitsija, jokaisella on oma taiteellinen näkemyksensä ja luova taiteellinen tulkintansa. Kun tällaiset yksilöt saadaan yhteen, tuloksena on aina erinomainen sointi ja uskomattoman upea kuuntelukokemus.
 
Džerela Karpatin ohjelmistoon kuuluu vanhaa etnomusiikkia Ukrainan länsiosista. Sitä soitetaan ikivanhoilla kansansoittimilla, kuten symbaalilla, nailla (panhuilu) ja okariinalla. Ryhmän ansiosta ukrainalaisen instrumentaalimusiikin helmiin ovat tutustuneet tätä taiteenalaa arvostavat kuulijat Puolassa, Unkarissa, Saksassa, Itävallassa, Makedoniassa, Italiassa, Espanjassa, Romaniassa, Bulgariassa, Kanadassa ja USA:ssa.
 
Ryhmä tulee Suomeen jo kolmannen kerran. Syys-lokakuussa 2023 muusikot esittävät konserttiohjelmansa Musiikkia Karpaattien vuorilta. Ohjelmassa kuullaan Ukrainan pienten etnisten ryhmien – Karpaattien vuoristolaisten, hutsulien ja lemkien – heleitä ja eloisia, omintakeisia musiikkiteoksia. Vuorilla asuvan kansan musiikissa, niin tunteellisissa kuin tulisissa, murheellisissa ja railakkaan iloisissa, unelmoivissa ja sankarillisissa melodioissa kuuluu tunteiden ja kokemusten koko kirjo.
 
Värikkään lisän Dzerela Karpatin konserttiohjelmaan tuo laulaja Andrij Boženskin esiintyminen. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu tunnettuja ukrainalaisia kansanlauluja.
 
Etnomusiikkiryhmä Džerela Karpat sopii konsertoimaan monelaisiin paikkoihin konserttisaleista pieniin tiloihin ja tilaisuuksiin. Se tuo Suomen syksyyn unohtumattoman ja värikkään tuulahduksen Karpaattien vuorilta.
 
 
Ryhmän jäsenet:
 
Rostislav Fedynets (taiteellinen johtaja) – viulu
Juri Djakuntšak – basso, harmonikka
Juri Reha – symbaali
Valeri Šafeta – harmonikka
Vasyl Gamar – panhuilu, okariina, sopilka-pilli
Andrij Boženski – laulu, tamburiini
 
Ylijäämä lipputuloista lahjoitetaan UNICEFin keräykselle Ukrainan lapsille https://www.unicef.fi/tue-lapsia/lahjoita/lahjoita-ukrainan-lapsille
 
 • TryckeriTeatern TryckeriTeaternDalgatan 410300 KARIS
 • 15.10.2023
 • 15-22 €
Buy tickets

Shows15.10.2023-15.10.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sun 15.10.2023 17pm
  Musiikkia Karpaattien vuorilta - Džerela Karpat
TryckeriTeatern Dalgatan 410300 Karjaa tryckeriteatern.org
Organizer's all events