Familjedag med Benny Törnroos stora muminkonsert

Åminne Folkpark
Paviljongvägen 21, 66100 Malax

Svenskspråkig föreställning!

Normal biljett 20€ (inkl. serviceavgift)
0 – 2 år sittandes i famnen gratis
Bookmark and Share
Read more

Det låter som en saga, men det är sant. Lördagen den 10.8 kl. 14.30 kommer Benny Törnroos tillsammans med Muminmamma, Muminpappa, Mumintrollet, Sniff och givetvis Lilla My till Åminne Folkpark. 

 
– Det blir ett kärt återseende med tanke på alla de fina sångstunder Fångad av en sång bjöd på under många år, säger Benny. Repertoaren kommer denna gång att bestå av idel ädel Muminsånger så som de har klingat sedan 1992. 
 
Konserten är interaktiv, så det finns alla chanser att ta en liten dans, hoppa och skutta och sjunga med i de gamla välkända Muminlåtarna. Och det finns ingen åldersgräns. 2-åringar har lärt sig orden och 102-åringar kommer aldrig att glömma dem. Papapaaa……Mamamamaaa är förstås örhänget i sammanhanget. 
 
Efter konserten, som är en knapp timme lång blir det en kramstund. Då kan man bli förevigad tillsammans med de populära, vänliga och mjuka Mumintrollen. Kort sagt: en riktig familjefest för både unga och evigt unga!
 
Evenemanget hålls lördagen 10.8 klockan 14.30. Biljetter 20 € via Studioticket och NetTicket.fi samt vid ingången.
 
Evenemanget arrangeras av artisten.
 
Samma dag dukar restaurangen i Åminne Folkpark upp en familjevänlig tacobuffét vilket kan behövas efter att man busat med Lilla My och alla mumintroll.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Familjedag med Benny Törnroos stora muminkonsert Tonart Ab Familjedag med Benny Törnroos stora muminkonsert Åminne Folkpark
Paviljongvägen 21, 66100 Malax

Svenskspråkig föreställning!

Normal biljett 20€ (inkl. serviceavgift)
0 – 2 år sittandes i famnen gratis
Tonart Ab
20.00EUR
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1