Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Osta liput
Kulku ry

Mrs.Rooster

2024 ensimmäinen KULKUrien tapahtuma on 1.6 LazyAss Ranchilla järjestettävä, järjestyksessään ensimmäinen Mrs.Rooster-musiikkifestivaali (Kullaan kirkkotie 28, Ulvila). Musiikkitapahtuma tarjoaa kävijöilleen ensiluokkaista kantria ja dirty bluesia neljän ulkomaalaisen artistin toimesta.

The Bonnevilles (IRL)
CATL (CAN)
Todd Day Wait  (US)
Pat Reedy (US)

LazyAss Ranch 1.6 klo 17.00 - 23.00

Lippu 28 €
*Liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeet mahdollistavat alueelta poistumisen sekä palaamisen takaisin tapahtuma-alueelle.

Kuljetus Pori-Ranch-Pori 10 €
*Lähtö Porin kauppatorilta klo 16 ja paluu klo 23.30
Kuljetuksen ennakkomyynti päättyy 15.5. klo 21.00

Tapahtumapaikalta löytyy sekä anniskelua että ruokaa, tästä johtuen tapahtuma on K18.
The Bonnevilles
Pohjois-Irlannin Lurganissa 2009 perustettu The Bonnevilles on omaperäinen ja epätodennäköinen yhdistelmä Mississippi Hill County bluesia, punkia ja raakaa, perusmuotoista rock´n´rollia. Eräässä levyarvostelussa (Trash City) yhtyeen soundia kuvattiin sanoin: "Hound Dog Taylor and RL Burnside using Black Sabbath's equipment". Duo itse on kuvaillut musiikkiaan termillä "garage punk blues".
 
CATL
Suomen ensiesiintymisensä Mrs. Roosterissa tekevä, Torontosta kotoisin oleva CATL on The Bonnevillesin tapaan rohkeasti bluesia, punkia ja rock´n´rollia yhdistelevä duo. Avioparin Jamie Fleming (kitara/laulu) ja Sarah Kirkpatrick (rummut/laulu) muodostama yhtye on perustettu 2008 paikkeilla, alun perin triona. Vuoden 2014 jälkeen duoksi muuttunut yhtye on julkaissut 5 täyspitkää albumia, ja keikkaillut laajalti niin Pohjois-Amerikassa kuin Euroopassakin.
 
Yhtye nojaa musiikissaan parhaaseen juke-joint-perinteeseen, 1940-luvulla valmistettuun Gretsch-kitaraan sekä kaksiosaiseen rumpusettiin. Minimaalisuudestaan huolimatta yhtye kuulostaa kokoaan suuremmalta, ja yhtyeen esiintymisten hurja intensiteetti on kerännyt kiitosta sekä erilaisilla festivaaleilla, että hämyisissä baareissa Yhdysvaltain syvässä etelässä.
 
"This "gruesome twosome" is a stripped down, juke-joint blues band that will make you drink n' sweat til you can't drink n' sweat no more" (Perlich Post)
 
Todd Day Wait & Pat Reedy
Sekä Todd Day Wait että Pat Reedy asuvat nykyään Nashvillessa, Tennesseessä. Miesten tarinat ovat erilaisia, mutta niissä on myös paljon yhtymäkohtia.
 
Kumpikaan ei ole alun perin Tennesseestä, eikä kumpikaan ole levy-yhtiön tai tuotantoyhtiön castingin tuote. Molemmat ovat elättäneet itsensä vuosia katusoittajina New Orleansissa. Kummallekaan sekalaiset hanttihommat muusikon uran ohella rakennustöissä ja baareissa eivät ole vieraita. Molemmat ovat ajelehtineet vuosia päämäärättä ympäri Yhdysvaltoja ennen muuttoaan Nashvilleen. Molemmat ovat hioneet muusikon taitonsa kovalla työllä ja hurjalla määrällä esiintymisiä Yhdysvaltojen kaikissa kolkissa. Molemmat ovat esiintyneet myös lukuisilla kiertueilla ympäri Eurooppaa. Ja ovatpa miehet esiintyneet yhdessäkin! Lisäksi molempien urat ovat saaneet viime vuosina nostetta suositun WesternAF YouTube-kanavan julkaisemista huikeista live-esiintymisistä.
 • LazyAss Ranch Kulku ryKullaan kirkkotie 2829340 Ulvila
 • 1.6.2024
 • 10-28 €
Osta liput

Esitykset1.6.2024-1.6.2024

 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty
 • la 1.6.2024 klo 17
  Mrs.Rooster
Kulku ry Kullaan Kirkkotie 3029340 Kullaa www.kulkury.fi
Kaikki järjestäjän tapahtumat