Logga in eller skapa konto

Betala biljetterna

För att köpa biljetter i nätbutiken måste du logga in eller skapa ett NetTicket.fi -användarkonto.

Har du glömt lösenordet?

Har du inget användarkonto?

För att köpa biljetter i nätbutiken och få dem levererade till din e-post behöver du ett användarkonto hos oss.

Skapa nytt konto

eller

Köp utan att registrera

Köpkorgen

0 produkter • 0 €

Fortsätt handla

Mobilbiljett

När du väljer mobilbiljett som levaransmetod, får du biljetten som textmeddelande, HTML-biljett och per e-post som pdf-bilaga. Mobilbiljettens hanteringsavgift börjar från 1,50€/biljett (ink. 24% moms).

Mobilbiljetten kommer som ett textmeddelande, var de viktigaste detaljerna framgår i texten. I biljetten finns även en länk till HTML-biljetten, som är den officiella mobilbiljetten. Den väsentligaste informationen finns i HMTL-biljetten, samt en streckkod för kontroll. För att öppna HTML-biljetten i din mobiltelefon bör du ha en internetanslutning till befogande. Dessutom får du mobilbiljetten som e-mail, var biljetten är bifogad i pdf-format.

Textmeddelande-biljetten kan vidarebefodras, så ifall Ni har köpt biljetter åt flera personer så kan ni skicka vidare biljetterna till dem. Märk dock, att biljetterna kontrolleras vid dörren, så samma biljett kan inte skickas åt flera personer. Man slipper in endast en gång per mobilbiljett!

Mobilbiljetten som finns i meddelandet bör öppnas före man går till evenemanget genom att klicka på linken i meddelandet. Linkens funktionalitet bör kontrolleras i god tid, så möjliga problem kan undvikas.

Modell av mobilbiljetten: