MAHALIA JACKSON-konsertti ja esitelmä

Topeliussali, Pohjoinen Koulutie 2, Sipoo

Tiina Sinkkonen MAHALIA JACKSON-konsertti ja esitelmä

14.3.2020 klo 16.00

Lippu: 20 € (sis. palvelumaksu)
Read more

Luento-osuuden pitää Ph.D. Nina C. Öhman, joka on musiikkitieteen lehtori Helsingin yliopiston filosofian, historian ja taiteiden tutkimuksen osastolla. Tällä hetkellä Öhman kirjoittaa kirjaa “Women in the Business of Gospel Music.” Sen yksi keskeisistä teemoista on Mahalia Jacksonin musiikillinen elämä. Teeman käsittely pohjautuu erityisesti New Orleanssissa ja Chicagossa tehtyyn arkistotutkimukseen.

Musiikista huolehtii oopperalaulaja Tiina Sinkkonen, joka on esiintynyt Suomen Kansallisoopperan ja Savonlinnan oopperajuhlien lisäksi hän on esiintynyt monien oratorioiden ja passioiden alttosolistina ja on viime vuosina konsertoinut ympäri Suomea Afro-Amerikkalaisella ohjelmistolla jazz- kokoonpanon solistina.

Eric-Olof Söderström, piano, suoritti kuoronjohdon diplomitutkinnon Sibelius-Akatemiassa v. 1985 ja nykyisin Söderström toimii Porvoon ruotsinkielisen tuomiokirkkoseurakunnan kanttorina ja musiikinjohtajana.

Thomas Törnroos on all-around-, session- & jazz-rumpali & lyömäsoitin taiteilija sekä visuaalinen artisti ja kuvataiteilija.

Patrik Latvala, kontrabasso, on freelancemuusikko ja tuntiopettaja Porvoon seudun musiikkiopistossa ja työskentelee useiden eri tyylisuuntien ja kokoonpanojen parissa klassisesta jazzin kautta rokkiin ja haitaritriosta big bandiin ja sinfoniaorkesteriin.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
MAHALIA JACKSON-konsertti ja esitelmä Sipoon Kunta / Sibbo Kommun MAHALIA JACKSON-konsertti ja esitelmä Topeliussali, Pohjoinen Koulutie 2, Sipoo

Tiina Sinkkonen MAHALIA JACKSON-konsertti ja esitelmä

14.3.2020 klo 16.00

Lippu: 20 € (sis. palvelumaksu)
Sipoon Kunta / Sibbo Kommun
20,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1