Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Live Nation Finland

Lisa Nilsson & Mattias Torell - I Nöd och Lust

Ruotsalainen suosikkilaulaja Lisa Nilsson saapuu viiden konsertin Suomen-kiertueelle yhdessä pitkäaikaisen kitaristinsa Mattias Torrellin kanssa. Kaksikon I Nöd och Lust -konsertit tarjoavat intiimejä iltoja sielukkaan ja svengaavan musiikin äärellä. Kiertue alkaa Vaasasta maanantaina 29. elokuuta ja päättyy Maarianhaminaan sunnuntaina 4. syyskuuta. Vaasan ja Maarianhaminan lisäksi konsertit järjestetään myös Tampereella, Helsingissä ja Turussa. 

Ma 29.8.2022 klo 19.00

Lippu: 55,50 €
Lippu rivillä K, L, P ja Q: 49,50 €
Palvelumaksu sis. hintaan.

Parvi K-18

Kesto 1h 45 min.
Nöd och Lust -konserteissa kuullaan hittejä Lisa Nilssonin yli 30-vuotisen uran varrelta ja vuodesta 1992 yhdessä töitä tehneen kaksikon henkilökohtaisia suosikkikappaleita ruotsalaisilta ja brasilialaisilta säveltäjiltä. Sekä Lisan että Mattiaksen intohimo soul-musiikkia, brasilialaisia rytmejä ja jazzia kohtaan kuuluu konserteissa. Toisensa hyvin tuntevat taiteilijat ovat säveltäneet useita Lisan kappaleita yhdessä, tarinankerronta ja soittamisen ilo ovat aina keskiössä heidän keikoillaan. Nöd och Lust -konserteissa kaksikko hyödyntää valtavaa kappalevalikoimaa, josta kunkin illan biisilista valikoituu. Kiertueen jokainen ilta tulee olemaan ainutlaatuinen.
 
Yli 30 vuoden taiteilijauran tehnyt Lisa Nilsson debytoi vuonna 1989 Melodifestivalilla kappaleella You Open My World ja  vuonna 1992 hän kiersi ympäri Pohjoismaita suositulla albumillaan Himlen Runt Hörnet. Lisan ohjelmisto kattaa monipuolisesti musiikin eri genrejä: hän on muun muassa perehtynyt brasilialaiseen musiikkiin ja tuottanut kaksi omaa levyään Rio de Janeirossa sekä tehnyt yhteistyötä maineikkaiden jazz-yhtyeiden kanssa.  Monipuolinen Nilsson on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi suurimmista ja rakastetuimmista ruotsinkielisistä artisteista ja lauluntekijöistä.
 
Musiikin lisäksi Lisa tunnetaan useista elokuvarooleista, ja 40-vuotiaana hän toteutti unelmansa musikaaliroolista Tukholman kaupunginteatterin esityksissä Next to Normal ja Chicago. Hänet valittiin äskettäin Swedish Music Hall of Fameen, ja vuonna 2021 hänet palkittiin sekä Tukholman kaupungin Bellman-palkinnolla että Lena Nyman -palkinnolla rohkeudestaan tutkia taiteellisuuttaan jatkuvasti ja tinkimättä.
 
Mattias Torell teki 90-luvulla vaikutuksen soul- ja groove -musiikilla Eric Gaddin, Titiyon, Blacknussin ja Lisa Nilssonin kanssa. Hän kirjoitti kappaleita yhdessä ja kiersi maailmaa Eagle Eye Cherryn kanssa. Torellin kiinnostus klassiseen kitaraan on tuonut hänelle lukuisia palkintoja sekä kehittänyt hänen soittotekniikkaansa. Mattias Torell on yksi tunnetuimmista kitaristeista Ruotsissa.
 • Ritz Live Nation FinlandKirkkopuistikko, Kyrkoesplanaden 2265100 Vaasa, Vasa
 • 29.8.2022-29.8.2022
 • 49,5-55,5 €
Buy tickets

Shows29.8.2022-29.8.2022

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Mon 29.8.2022 19pm
  Lisa Nilsson & Mattias Torell - I Nöd och Lust
Live Nation Finland Työpajankatu 1300250 Helsinki
Organizer's all events