Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Lions Club Ekenäs rf

Lions Club Ekenäs Nöjeskväll

Lions Club Ekenäs rf ordnar en stjärnspäckad Nöjeskväll lördag 16 mars 2024 kl. 17.00 i Seminarieskolans aula i Ekenäs!
Passa på att njuta av finlandssvenska musikartisterna Philip Järvenpää, Thomas Enroth, Frida Andersson och Simon Kiuru och samtidigt stöda vår hjälpverksamhet.

Intäkterna från Nöjeskvällen går oavkortat till Lions Club Ekenäs rf:s hjälpverksamhet. Genom att delta i evenemanget hjälper du Lions att hjälpa!

Seminarieskolans aula lö 16.3 kl. 17.00

Biljett 27,50 €

Längd 2,5 h

Philip Järvenpää från Jakobstad är en stjärna på den finlandssvenska artisthimlen. Han är sångare och låtskrivare känd från ett stort antal konserter och turnéer runtom i Svenskfinland. Philip har tagit sin publik med storm med sin femtio- och sextiotalsinspirerade musik och det är just sextiotalsinfluenserna som hörs i hans sätt att sjunga.

Thomas Enroth är en av de främsta musikerna i hela Svenskfinland. Han är en musikalisk mångsysslare, kompositör, musiker och musikproducent. Thomas är mannen bakom publiksuccéer som Oratoriet ”Skymning, gryning”, Årets stora julkonsert, Legendernas nostalgikväll och Visor på väg. Han har också skrivit låtar för och jobbat med många stora stjärnor.

Frida Andersson är en välkänd finlandssvensk singer/songwriter som är född och uppvuxen i Ekenäs men är numera bosatt i Stockholm. Hon har gett ut skivor och turnerat aktivt i Norden och även i Kina samt samarbetat med Bo Kaspers Orkester.

Simon Kiuru från Ekenäs sjunger en bred repertoar, från dansband till jazz och swing. Han har släppt flera singlar, bland annat "En slirig väg bland minnen" som låg på Vegatoppen i över 40 veckor.
Buy tickets

Shows16.3.2024-16.3.2024

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 16.3.2024 17pm
    Lions Club Ekenäs Nöjeskväll
Lions Club Ekenäs rf Björknäsgatan 12 A 1710600 Tammisaari lionsekenas.fi
Organizer's all events