Level up! -Videopelien ja livemusiikin kohtaaminen

Skafferiet @ Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

21.4.klo 18.00

Liput: 12 / 9,50 € Ritzin ja Volumen jäsenet
Bookmark and Share
Lue lisää

LEVEL UP! – Videopelien ja livemusiikin kohtaaminen

 
Level up! on Volumen, Ritzin ja Vaasa Game Daysin yhdessä järjestämä täysin uudenlainen tapahtuma, jossa livemusiikki ja videopelit kohtaavat sulassa sopusoinnussa. Tarjolla on siis pelikonsoleita sekä videopeliaiheista musiikkia. Volume ja Ritz ovat vaasalaisia kulttuurituottajia- ja toimijoita, Vaasa Game Days taas puolestaan on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma.
 
Illan esiintyjänä nähdään videopelimusiikkia soittava Wumpa Fruits!
 
"THE STORY OF CRASH BANDICOOT on viiden nostalgian janoisen miehen luoma audiovisuaalinen kokemus Naughty Dogin kehittämästä Crash Bandicoot pelisarjasta. Wumpa Fruits orkesteri vie kuulijan kokonaisvaltaiselle matkalle vuodesta 1996 vuoteen 1999 asti. Matkan varrella loikitaan saarelta saarelle, kerätään kristallit, laitetaan pahikset kuriin ja ajellaan uhkaavat muukalaiset suohon mikroautoilla! The Story of Crash Bandicoot on kaikkien tunteman pussimäyrän tarina pakattuna yhdeksi elämykseksi."
 
Konsertti on kaksiosainen ja väliajallinen.

 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Level up! -Videopelien ja livemusiikin kohtaaminen Volume ry Level up! -Videopelien ja livemusiikin kohtaaminen Skafferiet @ Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

21.4.klo 18.00

Liput: 12 / 9,50 € Ritzin ja Volumen jäsenet
Volume ry
12.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1