Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Lohjan Harrastajanäyttelijät

Klassikko - Vihdoin lauteilla

Lohjan Harrastajanäyttelijöistä koostuva Klassikko lauluryhmä pääsee koronan jälkeen VIHDOIN LAUTEILLE ja sen kunniaksi tämä hersyvä naispoppoo järjestää Lohjan Työväentalolle lauantaina 1.4. klo 19 koko illan konsertin Klassikko VIHDOIN LAUTEILLA!

Lippu 20 €

Kesto 2 h 20 min., 1 väliaika

Pyörätuoliasiakkaiden toivotaan olevan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia puh. 0415014405

Klassikon koko illan konsertissa kuullaan Klassikon tuotantoa aivan alkuajoista, uusiin ennen kuulemattomiin kappaleisiin.
Konsertin aikana yleisö pääsee kuulemaan muun muassa rakkauden kaipuusta, arjen katkeran suloisista haasteista ja aina niin ihanista paheista. Illan kantava teema on naisen elämä ja miten se on muuttunut 700-vuoden aikana vai onko muuttunut sittenkään? Pätevätkö edelleen samat ohjeet ja neuvot kuin silloin, kun ensimmäiset lohjalaiset valitsivat asuinpaikkaansa?
 
Klassikko on vuonna 2014 perustettu rempseä ja vauhdikas lauluryhmä, jossa esiintyy reilu toistakymmentä naista. Tämä Lohjan harrastajanäyttelijöistä koostuva naisporukka esittää tunnettuja kappaleita, mutta aivan omin käsin kirjoitetuin sanoituksin. Sanat on myös harjoiteltu niin, ettei esityksissä näy kansioita, mutta keikkuvia lantioita kyllä. Ilmeikkyys ja eläytyminen on myös Klassikon juttu. Kaikenlainen tiukkapipoisuus ja jäykkäselkäisyys jää siis tämän lauluryhmän toimialueen ulkopuolelle. Tärkeintä on pitää hauskaa ja että yleisö nauttii.
 
Helmikuusta 2014 Klassikko on harjoitellut säännöllisesti ja keikkakokemusta on karttunut monien omien konserttien ja hauskojen yksityistilaisuuksien tiimoilta sekä yhteiskeikoista Nasakka improvisaatioryhmän kanssa. On Klassikkolaiset nähty voitokkaana myös Suomen Hauskin Tavis ohjelmassa, jonka voittorahoilla Klassikko pääsi konserttikiertueelle Fuengirolaan syksyllä 2019. Korona-aika toi omat haasteensa harjoitteluun, mutta ryhmän vahva yhteishenki piti lauluinnon etänäkin liekissä ja uusien kuorolaisten voimin Klassikko on entistäkin ehompana valmis lauteille, vihdoinkin!

https://www.facebook.com/Klassikkolaulaa
Buy tickets

Shows1.4.2023-1.4.2023

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 1.4.2023 19pm
    Klassikko - Vihdoin lauteilla
Lohjan Harrastajanäyttelijät Kaislakuja 1 C 2308100 Lohja lhn.fi
Organizer's all events