Khid, Funeral Pop & Taikurin sisarenpojat

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

Perjantaina 20.10.2017
Ovet: Klo 22.00
K18

Liput 12 € + palvelumaksu
Volumen jäsenet 10 € + palvelumaksu
Bookmark and Share
Lue lisää

Nyt on kovat kemut tulossa!
Lokakuun lopussa päästään nauttimaan rap-musiikista kolmen esiintyjän voimin kun Khid, Funeral Pop sekä Taikurin Sisarenpojat esiintyvät Leipätehtaalla.

KHID
Khid, oikealta nimeltään Kristo Laanti, on tehnyt julkaisuja useilla eri artistinimillä sekä toiminut yhteistyössä lukuisten muiden artistien, kuten Paperi T:n ja RoopeK:n kanssa.
Tämä pohjoishelsinkiläinen rap-artisti tunnetaan myös DJ Kridlokkina ja tuottajana. 

Khidin ensimmäinen odotettu studioalbumi, Ohi, ilmestyi vuonna 2016. Albumi on saanut huikean vastaanoton ja debytoikin Suomen virallisen listan sijalla 2. Soundi-lehti antoi kyseiselle albumille täydet viisi tähteä ja hehkuttaakin Khidin olevan yksi suomenkielisen hiphopin kärkinimistä: ”Ohi on suomenkielisessä hiphopissa harvinainen tapaus: originelli, ehyt, hienosti tuotettu ja kirjoitettu ilman vaivaannuttavia hiphop-kliseitä.”
 
FUNERAL POP
Simon Andersson on suomiräpin kätkettyjä helmiä. Keikkailtana tullaan kuulemaan artistin paria eri räppiprojektia. Illan aloittaa Cstar, jonka materiaali on jenkkilän ja Karibian rytmeillä höystettyä modernia ja mustaa rytmimusiikkia. Tämän jälkeen kuultavana on Funeral Pop, joka on astetta synkempää ja bassovoittoista räppiä ja jonka tuotannosta vastaavat muun muassa sellaiset nimet kuin Ameba, Kube, ODK, Olpek sekä Masi.
 
TAIKURIN SISARENPOJAT
Keikkakansaa lämmittelemään saapuu Taikurin sisarenpojat, joka syntyi kolmen vaasalaisen räpkokoonpanon, Tsp:n, Ramun ja Nox Fatalin yhdistäessä voimansa. 

Bileet alkavat heti ovien auetessa, levyjen takana tunnelmaa nostattaa DJ Idvelkka.
  
www.volume.fiTapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Khid, Funeral Pop & Taikurin sisarenpojatk-18 Volume ry Khid, Funeral Pop & Taikurin sisarenpojat Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

Perjantaina 20.10.2017
Ovet: Klo 22.00
K18

Liput 12 € + palvelumaksu
Volumen jäsenet 10 € + palvelumaksu
Volume ry
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1