Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Sign up
Seinäjoen taidehalli

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja 4-11 kk

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataidetyöpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Kesällä 2024 järjestämme yhden kerran kestäviä piipahduspajoja kesäkuussa keskiviikkoisin 12.6., 19.6. ja 26.6. klo 12.30-13.15. Kesävärikylvyssä tutkitaan perusvärien: sinisen, keltaisen ja punaisen olemusta. Jokainen työpaja on erilainen, joten halutessaan voi osallistua useampaan. Yhteen työpajaan mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia - tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova. Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 29.4. klo 8. Jos työpajat ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä ohjaajaan. Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Huomio! Ilmoitathan lomakkeella, kuinka vanha lapsi on osallistuessaan työpajaan. Ikä ilmoitetaan kuukausissa.
Sign up

Timetable26.6.2024-26.6.2024

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Wed 26.6.2024 12:30pm
    Vauvojen värikylpy -piipahduspaja 4-11 kk
Seinäjoen taidehalli Nyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki www.seinajoentaidehalli.fi/etusivu
Organizer's all events