Kaikki hienot jutut

Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa
www.teatterivantaa.fi

pe 30.10. klo 19

Duncan Macmillanin Kaikki hienot jutut (Every Brilliant Thing, 2013) on elämänmyönteinen, hauska ja toiveikas kasvutarina, joka on ollut kansainvälinen menestys. Esitys antaa yleisölle mahdollisuuden tulla osaksi ainutkertaista, yhteisöllistä teatterikokemusta, joka elämän varjoisempiakin aiheita sivutessaan saa hymyn huulille. 
Tarinan päähenkilö on 7-vuotias, kun hänen äitinsä yrittää itsemurhaa. Hän alkaa laatia listaa asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. 
Listan nimeksi hän antaa ”Kaikki hienot jutut”.

Niitä ovat esimerkiksi jätski. Tai mereen pissaaminen salaa. Tai se kun tuntee jonkun niin hyvin, että voi pyytää sitä tarkastamaan onko hampaisiin jäänyt basilikaa.
Lista seuraa päähenkilömme mukana lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuteen. Se syvenee, kasvaa, muuttuu, saa kokonaan uusia sävyjä ja merkityksiä; se muuttaa tekijänsä kuvaa maailmasta, sen pienistä ja suurista iloista sateenharmaiden päivien keskellä. Päähenkilömme sanoin: ”Jos elää pitkän elämän eikä koskaan oo tuntenu itseään täydellisen masentuneeks, ei oo luultavasti ollu ihan hereillä.”

Esiintyjä: Ilja Peltonen ja yleisö
Ohjaus ja suomennos: Mari Lehtonen ja Ilja Peltonen
Äänisuunnittelu: Olli Valkola
Pukusuunnittelu: Saija Siekkinen

Kesto: 1h 20min, ei väliaikaa
Liput: 27 €, sis. Netticketin palvelumaksut

Suomen kantaesitys Kansallisteatterin Willensaunassa 20.3.2019
Läs mer


Kuvat: Kastehelmi Korpijaakko

Spelkalender
Tidpunkt
Evenemang
Pris
Antal
 
Kaikki hienot jututElämänmyönteinen kasvutarina Teatteri Vantaa Kaikki hienot jutut Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa
www.teatterivantaa.fi

pe 30.10. klo 19

Elämänmyönteinen, hauska ja toiveikas kasvutarina. Esitys antaa yleisölle mahdollisuuden tulla osaksi ainutkertaista, yhteisöllistä teatterikokemusta, joka elämän varjoisempiakin aiheita sivutessaan saa hymyn huulille.
Tarinan päähenkilö on 7-vuotias, kun hänen äitinsä yrittää itsemurhaa. Hän alkaa laatia listaa asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Listan nimeksi hän antaa ”Kaikki hienot jutut”. Lista seuraa päähenkilömme mukana lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuteen.

Ohjaus ja suomennos Mari Lehtonen ja Ilja Peltonen
Esiintyjä: Ilja Peltonen ja yleisö

Kesto: 1h 20min, ei väliaikaa
Liput: 25 €

Suomen kantaesitys Kansallisteatterin Willensaunassa 20.3.2019
Teatteri Vantaa
25,00 €
EUR
  • Ledigt Ledigt
  • Några Några
  • Slutsålt Slutsålt
  • Avbokad Avbokad
  • Försäljning blockerad Försäljning blockerad
 1