Rewell Nights: JVG

Rewell Nights: JVG + Support
Rewell Center

Supersuosittu suomirap-duo JVG massiivisella klubikeikalla Vaasassa!

Ikäraja 18 vuotta

1.11.2019

Liput 29 €
S-etukortilla: 26 €
(palvelumaksu sis. hintaan)

Ovet aukeaa klo 22.00

4 Lippua per s-etukortti
Read more

Helsinkiläisten Jare Brandin ja Ville Gallen muodostama JVG on monella mittarilla tämän hetken suosituin suomalaisyhtye. Duolla on plakkarissaan lukuisia kuunteluennätyksiä striimauspalveluissa, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty areenakeikka. 

 
Jare ja Ville aloittivat musiikinteon vuonna 2009. Ensimmäisten kappaleiden teemat olivat lähellä parikymppisen rentoa arkea: urheilua, pleikkaria ja hauskanpitoa. Läpimurtonsa kaksikko teki keväällä 2011 julkaistulla “Häissä”-singlellä, joka soi taukoamatta Leijonien ja HIFK:n kultajuhlissa ja valittiin Suomen viralliseksi kesähitiksi. Parissa vuodessa yhtye löi läpi suomirap-piireissä, mutta ykköspaikan saavuttaminen alakulttuurissa ei riittänyt kunnianhimoiselle kaksikolle. Niinpä taustajoukkoihin haalittiin Teemu Brunilan ja Jukka Immosen kaltaisia säveltäjävelhoja ja vierailijoiksi ykkösketjun pop-tähtiä kuten Anna Abreu, Reino Nordin ja Evelina. Tulokset ovat vakuuttaneet viimeisetkin epäilijät: kappaleista kuten “Hehkuu”, “Tarkenee” ja “Ikuinen vappu” on tullut koko Suomen rakastamia hittejä.
 
Ahkerana keikkailijana tunnettu JVG kiersi kesällä maan suurimpia festareita Provinssista Ruisrockiin kesäkuussa julkaistun “Rata/Raitti”-albuminsa merkeissä. Kaksikon kuudennen albumin kappaleet ovat vielä tuoreita, kun mittava kiertue jatkuu syksyllä klubeille. Vaasan Rewell Centeriin bändi saapuu perjantaina 1. marraskuuta. Illan toinen artisti julkistetaan myöhemmin.
 
Rewell Nights tuo maan eturivin artisteja Vaasaan ja muuttaa kauppakeskus Rewell Centerin tapahtumailtoina yli tuhannen ihmisen musiikkiklubiksi.
 

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Rewell Nights: JVGIkäraja 18 vuotta. Ovet aukeaa klo 22.00 Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa Rewell Nights: JVG Rewell Nights:
Rewell Center

Supersuosittu suomirap-duo JVG massiivisella klubikeikalla Vaasassa!

Ikäraja 18 vuotta

1.11.2019

Liput 29 €
S-etukortilla: 26 €
(palvelumaksu sis. hintaan)

Ovet aukeaa klo 22.00
Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa
29,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1