Eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa -sävellyskilpailun tulostenjulkistamiskonsertti

Seinäjoki-sali, Kampustalo, Kalevankatu 35, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit järjesti sävellyskilpailun teemalla ”eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa”. Tuomaristo valitsi lähes 30 kilpailukappaleesta kuusi palkittavaa teosta, jotka kantaesitetään tässä konsertissa. Mukana ovat myös kaikkien kuuden teoksen säveltäjät, mutta kilpailukappaleiden lopullinen järjestys on yllätys niin heille kuin laulajillekin.

Sävellyskilpailu ja konsertti ovat osa Suomi 100-vuotta ohjelmaa.

Tule mukaan!
Read more

Jussikuoro on parasta tekemistä musikaalisille miehille. Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit on myös vahva eteläpohjalainen brändi, joka kerää vuosikymmenestä toiseen maakunnan miehet harjoittelemaan ja esittämään suomalaista ja kansainvälistä musiikkia kuulijoilleen.

Jussit järjesti sävellyskilpailun Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi talvella 2016-2017. Sävellyskilpailun teemana oli ”eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa” ja kilpailuun saatiin lähes 30 teosta. Kilpailun tuomaristo valitsi kappaleista kuusi palkittavaksi ja esitettäväksi tässä konsertissa, eli illan aikana kantaesitetään kuusi täysin uutta mieskuoroteosta! Mukaan on myös kutsuttu esitettävien teosten säveltäjät, mutta lopullinen järjestys, joka julkistetaan konsertissa, on yllätys niin säveltäjille kuin laulajillekin.

Sävellyskilpailu ja konsertti ovat osa Suomi 100-vuotta ohjelmaa.

Jusseja johtaa vuoden 2017 alusta kuoron taiteellisena johtajana toiminut Juha Holma.

Tervetuloa mukaan!

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
No upcoming events