Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf

JASON HUNTER (USA) & Mathias Sandberg Trio

Jason Hunter on Los Angelesista kotoisin olevan trumpetisti, sovittaja ja säveltäjä. Fullerton Collegessa ja Berklee College of Musicissa Mark Whitfieldin, Ralph Petersonin ja Tiger Okoshin kaltaisen jazznimien ohjauksessa suoritettujen musiikki- ja säveltäjäopintojen jälkeen Jason on esiintynyt ympäri maailmaa.

Pe 28.10. klo. 19.00

Liput: 25 €
Kannattajajäsen 20 €

Tällä haavaa Hunter asuu Virossa ja hän on hiljattain julkaissut debyyttialbuminsa ”From Afar”, joka sisältää niin alkuperäissävellyksiä kuin klassisia jazz-standardeja. Hunterin tapa sekoittaa länsirannikon jazzia, funkia ja r’n’b:tä hard-bopiin ja moderniin jazziin yhdistää ajattoman taidemuodon ja uuden, tuoreen soundin.

Mathias Sandbergia on kutsuttu yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Ylistetty kitaristi ja säveltäjä kuuluu maan työteliäimpien jazz-muusikoiden joukkoon. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa sekä Berklee College of Musicissa Bostonissa ja työskennellyt sellaisten artistien kanssa kuin Georg Riedel, Pierre Swärd, Peter Asplund, Nick Mancini, Jukka Eskola, Teppo Mäkynen ja Manuel Dunkel. Sandberg soittaa noin satakunta konserttia vuodessa ja on esiintynyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sandbergin musiikkia on kuvailtu muun muassa rankasti svengaavaksi, sielukkaaksi jazziksi, jota maustavat vahvat melodiat, rytmisesti leikkisät improvisaatiot ja ihastuttava, lähes telepaattinen vuorovaikutus. Hänen kriitikoiden ylistämä trioalbuminsa The Doctor on saanut huomattavan paljon arvioita ja soittoaikaa jazz-radiokanavilla lähes kaikissa maanosissa.
 • Kulttuurikorjaamo Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rfKatarinegatan, Katariinankatu 1667100 Karleby,Kokkola
 • 28.10.2022-28.10.2022
 • 20-25 €
Buy tickets

Shows28.10.2022-28.10.2022

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 28.10.2022 19pm
  JASON HUNTER (USA) & Mathias Sandberg Trio
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf Katariinankatu 1667100 Kokkola www.kulttuurikorjaamo.fi
Organizer's all events