Ismo Kotro "Autoihin unohdetut miehet"

Kulttuuritalo Kyminsuu
Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka

2.2.2019 klo 18.00

Peruslippu: 15 € (sis. palvelumaksu)

Kesto 1 h 30 min, sis. väliajan

Liput lunastettava viim. 25.1 klo 15.00
Bookmark and Share
Lue lisää

Ismo Kotro tarjoaa herkullisen kattauksen suomalaisen miehen sielunmaisemaa ja huumoria,  yhden miehen näyttämöilottelussa nimeltä Autoihin Unohtuneet Miehet. Mitä tapahtuu kun naiset lähtevät shoppailemaan ja unohtavat miehensä useiksi tunneiksi autoihin parkkipaikoille? Miten toimivat ihmissuhteet perhepiireissä ja miltä näyttäisi maailma jos sen luojana olisi ollut insinööri? Hilpeissä ja hullunkurisissa tarinoissa elää suomalaisen miehen mielenmaisema pilvisine päivineen, rimpisoineen ja riemuriihineen. . .

Autoihin unohtuneet miehet perustuu osin Kotron aiempaan, suuren suosion saaneeseen monologiin Puputtaja. Mukana esityksessä on myös kaikille tutun Veikko Huovisen tekstejä, joissa seikkaillee pikajuoksija L-Paraske, saastunut ihminen Anne Pertta-Tunkki ja Josef Kinaretilainen.

Roolien takaa löytyy pitkänhuiskea Ismo Kotro, jota 20-vuotinen näyttelijänura on vienyt mm. Riihimäen Teatterin ja Savonlinnan Kaupunginteatterin kautta Salkkareihinkin, unohtamatta monia elokuvatuotantojakaan. Tällä hetkellä Ismo Kotro nähdään pääosassa sekä Eevansalin komediassa Myöhästynyt hääyö, että Varkauden kesäteatterin uutuudessa Remppaa ja rintakarvoja.
 
Tervetuloa toteamaan, että suomalaisen huumoriperinteen vuolaissa virroissa Ismon vene ei hörppää vettä eikä keiku. Huovista lainaten: Eletään nyt kun eletään ja nautitaan kaikesta kauneudesta mitä meidän ympärillämme on.

 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ismo Kotro "Autoihin unohdetut miehet" Karhulan Työväennäyttämö Ismo Kotro "Autoihin unohdetut miehet" Kulttuuritalo Kyminsuu
Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka

2.2.2019 klo 18.00

Peruslippu: 15 € (sis. palvelumaksu)

Kesto 1 h 30 min, sis. väliajan

Liput lunastettava viim. 25.1 klo 15.00
Karhulan Työväennäyttämö
15.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1