Kotiteollisuus

WsArena Oy
Varastokatu 9, 65100 Vaasa

13.4.2018 ovet aukeaa klo 21.00

Liput 22 €
Ovelta 24 €

K-18!
Bookmark and Share
Lue lisää

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

 
Maaliskuussa 2014 yhtye ilmoitti, että pitkään keikoilla mukana ollut Miitri Aaltonen on otettu yhtyeeseen tasavertaiseksi jäseneksi. Lokakuussa 2014 julkaistiin bändin uran toinen kokoelma, Murheen mailla II 2007 – 2014, joka sisälsi ennen julkaisemattoman Sotakoira III -coveralbumin. Uusi omia kappaleita kokoelmalla on kaksi, joista Helvetti jäätyy julkaistiin myös sinkkuna ja videona.
 
Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia, joista viimeisin, Paskapuhetta, ilmestyi 2013 (Like). Keväällä 2015 Johnny Kniga julkaisi Mika Vuoton valokuvakirjan Kotiteollisuus – Munasillaan ja muutenkin.
 
Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.


 
Kotiteollisuus on:
Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
KotiteollisuusK-18! WsArena Kotiteollisuus WsArena Oy
Varastokatu 9, 65100 Vaasa

13.4.2018 ovet aukeaa klo 21.00

Liput 22 €
Ovelta 24 €

K-18!
WsArena
22.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1