ÅST "Den sista cigarren"

Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11. Ekenäs

Torsdagen den 8 februari 2018.

Biljetter 27 € / 25 € / 17 € inkl. exp.avg.

Bookmark and Share
Lue lisää

Ragnar är en pensionerad rektor, som är trött på sitt liv och speciellt på sitt slitna äktenskap och sin fru Anneli. De kommunicerar med varandra genom tjat, ironi och avsiktliga missförstånd.

Tristessen leder till att Ragnar gör ett socialt experiment. Han känner sedan efter hur experimentet utfaller för honom själv och samtidigt iakttar han hur människorna i hans närhet reagerar.
Allt är inte som det ser ut och alla tycks gå igenom sina egna kriser. Frågan lyder, vem älskar vem? Återvinningskärlek i luften! Och det sista som smakar i livet är en cigarr.

Bengt Ahlfors (f.1937) debuterade som dramatiker 1963 med pjäsen I våras på Lilla Teatern. Han är också regissör och har bland annat varit konstnärlig ledare för Svenska Teatern. Han har skrivit drygt 30 skådespel, mest komedier och kabaréer, men också dramer. Med över 200 produktioner utomlands är han den mest översatta och spelade finländska dramatikern.

Pjäsen är skriven av Bengt Ahlfors, regisseras av Jukka Aaltonen, och scenografin och dräktdesignen planeras av Jani Uljas. I rollerna spelar Thomas Backlund, Amanda Nyman, Monica Nyman och Bror Österlund.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
ÅST "Den sista cigarren" Karelia kulturhuset ÅST "Den sista cigarren" Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11. Ekenäs

Torsdagen den 8 februari 2018.

Biljetter 27 € / 25 € / 17 € inkl. exp.avg.
Karelia kulturhuset
27.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1