Wolfrace 2018

Vargberget, Närpiö

Esteratakilpailu 5.5.2018 kl. 11:00 (ensimmäinen lähtö).

Ole paikalla viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.

Lähtöryhmät ilmoitetaan myöhemmin sivulla www.wolfrace.fi.

Hinnat:

Early bird - joulukuu 2017
Wolfrace 45€
Wolfrace ja Energy Run 95€ (sis. kumpikin kilpailu sekä t-paita)

1 tammikuuta - 31 maaliskuuta 2018
Wolfrace 50€
Wolfrace ja Energy Run 99€ (sis. kumpikin kilpailu sekä t-paita)

1 huhtikuuta – 22 huhtikuuta 2018
Wolfrace 55€
Wolfrace ja Energy Run 99€ (sis. kumpikin kilpailu sekä t-paita)

Lastenhinnat 10-15 år 20€ (sis. t-paita)

Juniorien ikäryhmät:

2002-2004 (16 vuotta täyttänyt saa osallistua aikuisten ryhmään)
2005-2006
2007-2008
Bookmark and Share
Lue lisää

SÄÄNNÖT JA EHDOT 2018 WOLFRACE / ENERGYRUN –KILPAILUUN OSALLISTUJILLE
 
Luethan seuraavat Wolfrace 2018 ja EnergyRun 2018 tapahtumaan osallistumisen ehdot huolellisesti läpi. Säännöt koskevat Wolfrace 2018 ja EnergyRun 2018 kilpailuja, koska osallistujat voivat ilmoittautua järjestäjälle molempiin tapahtumiin. Ilmoittautumalla kilpailuun osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi ehdot ja säännöt ja sitoudut niihin.

Järjestäjä

Närpes Brandklubb / Kraft Skidor

Ikäraja

Wolfrace 2018 ja EnergyRun 2018 kilpailujen ikäraja on 16 vuotta (16 vuotta täyttäneet). Lapset vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat voivat osallistua Wolfrace 2018 kilpailuun ikäluokittain.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Wolfrace –kilpailuun tapahtuu osoitteessa netticket.fi (linkki järjestäjän kotisivuilla, koskee molempia kilpailuja)

(EnergyRun –kilpailussa voit osallistua Eliittiluokkaan mikäli juokset 10km alle 45 minuutin ja tavoitteesi on hyvä sijoitus. Eliittiluokan osallistujat lähtevät ensimmäisissä erissä.)

Tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rekisteröityessäsi ja noutaessasi kilpailukuoresi kisapäivänä. Henkilöllisyystodistuksen puuttuessa kilpailija ei pysty osallistumaan kilpailuun, eikä osallistumismaksua palauteta. Kilpailukuori on noudettava henkilökohtaisesti. Jos olet ilmoittanut joukkueen, joukkueen yhteyshenkilö kuittaa joukkueen kilpailukuoren. Järjestäjät lähettävät viimeistään 2 viikkoa ennen Wolfrace / EnergyRun –tapahtumaa osallistujien lähtöajat. Turvallisuuden vuoksi tapahtumissa on maksimiosallistujamäärät.

Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Wolfrace ja EnergyRun –kilpailu

Yhteenkään esteeseen ei saa sukeltaa pää edellä.
Jokainen osallistuja saa ajanottosirun, joka kiinnitetään nilkan ympäri. Ajanottosiru palautetaan maaliintulon jälkeen maalialueella olevaan koriin tai valvojalle välittömästi mahdollisen keskeytyksen jälkeen. Palauttamattomasta ajanottosirusta peritään 100eur.

Jos kilpailija haluaa tai on pakko keskeyttää kilpailu, tapahtuu keskeytys mieluiten esteellä. Estevalvoja poistaa kilpailijalta ajanottosirun ja ilmoittaa järjestäjälle keskeytyksestä.

Vastuu ja riskit

Osallistujat ovat tietoisia siitä, että Wolfrace/EnergyRun ovat fyysisesti haastavia kilpailuja, johon kuuluu 8km juoksu sisältäen 20-40 estettä. Huomioithan, että tämä on raskaampi verrattuna yhtä pitkän matkan juoksemiseen tasaisella tiellä, ilman esteitä.
Osallistujat kilpailevat omalla vastuulla eivätkä voi kohdistaa minkäänlaisia vaatimuksia Wolfrace –kilpailulta tai järjestäjiltä (Närpes Brandklubb/Kraft Skidor) eivätkä alueen omistajilta ennen kilpailua, sen aikana tai sen jälkeen.

Osallistujien pitää parhaan kykynsä mukaan valmistautua kilpailuun harjoittelemalla sekä hakemalla informaatiota tapahtumasta tapahtuman kotisivuilta ja sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa.

Osallistujien pitää osata uida vähintään 50m syvässä ja kylmässä vedessä.

Wolfrace ei ole vastuussa varkauksista tai henkilökohtaisten tavaroiden hukkumisesta kisan aikana. Wolfrace ja järjestäjät eivät ole vastuussa osallistujien vammoista tai rikkoutuneista varusteista.
Suosittelemme, että jokainen osallistuja hankkii oman vakuutuksen tämän tyyppiseen kilpailuun.
 
Kaikkien osallistujien on käytettävä kenkiä. Metallipiikkiset kengät eivät ole sallittuja kanssakilpailijoiden turvallisuuden ja esteiden mahdollisen rikkoutumisen takia. Jos osallistujalla huomataan metallipiikkiset kengät, hänet hylätään eikä osallistumismaksua palauteta.
 
Vaatetus ei saa aiheuttaa vaaraa itselle, eikä muille osallistujille. Suosittelemme varustautumaan kumipintaisilla hanskoilla, jotka suojaavat käsiä ja helpottavat omaa etenemistä märillä esteillä. Kilpailun aikana ensiaputiimi auttaa hätätilanteissa. Alueella on myös järjestyksenvalvojia.

Kuvat ja videointi

Osallistujista tapahtuman aikana otettujen kuvien ja videoiden oikeudet kuuluvat Wolfrace/EnergyRun –tapahtumalle. Osallistuja hyväksyy Wolfrace/EnergyRun –tapahtuman oikeuden käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla. Materiaalia voidaan käyttää markkinointitarkoitukseen hyvittämättä materiaalin käyttöä osallistujalle.

Henkilötiedot

Wolfrace/EnergyRun –tapahtumalla on oikeus toiminnassaan kerätä, käsitellä ja käyttää ilmoittamiasi henkilötietoja. Wolfrace/EnergyRun saa myös lähettää sähköpostia osallistujille informaatio- ja  markkinointitarkoituksessa.

Muuta

Osallistujat hyväksyvät, että Wolfrace/EnergyRun voivat muuttaa rataa (pituus ja muoto), esteitä (määrä ja muoto) tai juomapisteitä (määrä ja sijainti). Julkaistavat ratakarta tovat alustavia ja voivat muuttua. Wolfrace/EnergyRun voi lisätä tai poistaa esteitä ilman osallistujan hyväksyntää, eikä osallistuja voi vaatia korvauksia tai muuta vastaavaa järjestäjältä.
 
Osallistuja voidaan hylätä tai poistaa kilpailusta aggressiivisen tai epäsopivan käyttäytymisen takia tai jos osallistuja ei noudata yllämainittuja ohjeita ja sääntöjä.
 
Järjestäjä pidättää oikeuden siirtää tai perua tapahtuma. Osallistumismaksu palautetaan mikäli tapahtuma peruuntuu.
 
Kaikkien osallistujien tulee noudattaa lakeja ja käyttäytyä vastuullisesti ja osoittaa kunnioitusta muita kilpailijoita, katsojia ja järjestäjiä kohtaan.
 
Wolfrace/EnergyRun huolehtivat ympäristöstä ja sen vuoksi roskat heitetään roskakoreihin, jotka sijaitsevat lähtö- ja maalialueella sekä kaikilla esteillä.
Osallistujat ja katsojat eivät saa olla päihteiden vaikutuksen alaisina tapahtuman aikana.

Järjestäjillä on oikeus muuttaa sääntöjä. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osallistujille.

Mikäli sääntöjen tulkitsemisessa syntyy erimielisyyksiä, ruotsinkielinen versio on ratkaiseva. Epäselvissä tapauksissa Wolfrace ja sen järjestäjä tekee lopullisen päätöksen.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei tulevia tapahtumia