Battle Beast

WsArena, Varastokatu 9, 65100 Vaasa

K18

Perjantaina 27.10.2017
Ovet: klo 21.00
Ennakkoliput: 20 € (Volumen jäsenille 18€)sis. toimitusmaksu

Battle Beast on Helsingissä vuonna 2008 perustettu yhtye, joka edustaa kaikkea hyvää ja puhdasta, mitä metallimusiikista löytyy – raskaat riffit, vahva naislaulu, taidokkaat soolot ja mielenkiintoiset kertosäkeistöt luovat pohjan bändin musiikille. Yhtyeen jäsenet yhdistelevät rohkeasti omia musiikillisia näkemyksiään perinteiseen heavy metalliin, jolloin tuloksena on Battle Beastin uniikki soundi.

Tämä erottuvalla naislaululla varustettu yhtye on alusta asti herättänyt paljon huomiota ja menestynyt nopeasti. Yhtye on voittanut mm. W:O:A Metal Battle-bändikilpailun, joka järjestettiin Wacken Open Air-festivaaleilla Saksassa 2010. Samaisena vuonna yhtye voitti Radio Rockin Starba-kilpailun. Alkuperäinen solisti Nitte Valo vaihtui vuonna 2012 Noora Louhimoksi, jonka jälkeen yhtye lähtikin jälleen Euroopan kiertueelle, tällä kertaa Sonata Arctican lämmittelijäksi. Yhtyen on vuosien varrella toiminut useiden suurten nimien, kuten Nightwishin ja saksalaisyhtye Powerwolfin lämmittelijänä.

Battle Beast on julkaissut lukuisia singelä sekä neljä studioalbumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2012. Viimeisin, Bringer of Pain nimeä kantava albumi julkaistiin helmikuussa 2017. Yhtye on uusimman albuminsa myötä muuttanut tyyliään hivenen koskettimien ollessa aiempaa isommassa roolissa, mutta bändille tuttua energiaa, perinteisiä heavyriffejä ja laulajattaren raskasta tulkintaa ei albumilta puutu!
 
Battle Beastin promokuva: Juuso Soinio & Aki Anttila

Bookmark and Share
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Battle Beast Volume ry Battle Beast WsArena, Varastokatu 9, 65100 Vaasa

K18

Perjantaina 27.10.2017
Ovet: klo 21.00
Ennakkoliput: 20 € (Volumen jäsenille 18€)sis. toimitusmaksu
Volume ry
18.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1