Tähän on tultu

Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa
www.teatterivantaa.fi


to 16.11. klo 19

Näyttelijä Tiina Weckströmin ja muusikko-säveltäjä Jussi Tuurnan elämänriemuinen ja koskettava lauluilta: lauluja sodasta ja rakkaudesta, intohimosta ja kuolemasta, äideistä ja lapsista.
Lauluilta on muodoltaan intiimi ja tekee kunniaa saksalaisen kabareen perinteelle. Mikään ei ole sidottua aikaan, paikkaan tai mittakaavaan. Weckströmin ja Tuurnan saumaton yhteistyö ja rohkean rento heittäytyminen antavat laululle, tekstille ja musiikille uusia, yllättäviä ulottuvuuksia ja tempaavat katsojan vastustamattomasti mukaansa.

Kesto: noin 2h, sis.väliajan
Liput: 28/25 €
Bookmark and Share
Lue lisää

Esitys sai ensi-iltansa ja ensimmäisen esityskautensa Teatteri Jurkassa Helsingissä talvesta kevääseen 2016 ja jatkoi Suomen Kansallisteatterin Willensaunassa seuraavana syksynä. Kesällä 2016 esitys vieraili mm. Kajaanin runoviikolla ja Tampereen teatterikesässä. Kritiikit ovat olleet ylistäviä.

Tiina Weckström on monin tavoin palkittu näyttelijä, joka on tehnyt pitkän uran niin teatterissa kuin elokuvissa ja TV:ssä. Jussi Tuurna on työskennellyt säveltäjänä, kapellimestarina ja muusikkona eri teattereissa ja lukuisissa musiikillissa yhteyksissä.

HS/Lauri Meri:

”Painopiste on yksinkertaisesti tässä ja nyt: tiivistunnelmaisessa esiintymistilassa, lujassa keskinäisessä yhteydessä ja vahvassa ilmaisussa.
Weckströmin matala ja rosoinen ääni luo Teatterin Jurkan intiimiin tilaan hetkittäin pakahduttavan tunnelman. Ariel Ramirezin säveltämä Alfonsina ja meri salpaa hengityksen ja Jussi Tuurnan oma sävellys Äitien laulu saa monet itkemään.

Rajuista aiheista huolimatta Weckströmin ja Tuurnan seurassa on turvallista olla, ja esityksen jälkeen teatterista poistuu puhdistuneella mielellä."

AL/Soila Valkama:
”Weckströmin savuisennotkea, hämmästyttävänkin matala altto sukeltaa sielukkaasti syvimpiinkin kellareihin. Kun näyttelijä heittäytyy tosissaan taidolla laulajaksi, tulos on parhaimmillaan – no, viiden tähden teatteria.
Tuurna tarjoaa tuhdin teatterillista nuotistoa, josta näyttelijä saa nautiskella, kun tyylilajien ja tunneskaalojen variaatioissa on mehukasta dramatiikkaa.
Tuurnan ja Weckströmin jutustelussa on pakotonta huumoria ja ironiaa."

Lehtitiedot

src="http://www.netticket.fi/images/Tahan%20on%20tultu%20leikattu_%20Kuvaaja%20Kimmo%20Metsaranta.jpg"
style="width: 600px; height: 527px;" />

Kommentit
Ei kommentteja!
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Tähän on tultuTunnelmallinjen lauluilta!

Kesto: noin 2h, sis.väliajan
Liput: 28/25e
Teatteri Vantaa Tähän on tultu Teatteri Vantaa, Silkkisali, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa www.teatterivantaa.fi

to 16.11. klo 19

Näyttelijä Tiina Weckströmin ja muusikko-säveltäjä Jussi Tuurnan lauluilta: lauluja sodasta ja rakkaudesta, intohimosta ja kuolemasta, äideistä ja lapsista.

Kesto: noin 2h, sis.väliajan
Liput: 28/25 €
Teatteri Vantaa
28.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1