Lohja Big Band & Ami Aspelund

Kulturhuset Karelia
Erottajankatu 11, 10600 Tammisaari

9.4.2017
Biljetter:25€ (inkl. serviceavgift)
Bookmark and Share
Lue lisääLohja Big Band on vuonna 1993 perustettu jazzmusiikin harrastajista ja alan ammattilaisista koottu täysikokoinen big band.
Orkesteri on saanut kunnian olla matkansa varrella säestäjänä monelle suomalaiselle huippuartistille: Antti Sarpila, Eino Grön, Sonja Lumme, Paula Koivuniem, Reija Lang, Pentti Lahti, Nat Newborn, Pepe Ahlqvist, Sami Pitkämö, Erja Lyytinen jne.
Kuten jo solisteista voi päätellä on Lohja Big Bandin musiikillinen tyyli hyvin monipuolinen; perinteisestä swingistä rhythm and bluesiin.

Ami on monipuolinen viihdeartisti jolla on laaja musiikkiskaala; laulelmia, näyttämömusiikkia, latino-ja jazztunnelmia, runosävelmiä. Ami on itsekin säveltänyt ja sanoittanut lauluja levylle.

Hän on tehnyt levytyksiä ja duo-esiintymisiä pianisti Jasse Varpaman kanssa yli 25 vuoden ajan. ”Uusi” aluevaltaus on rokki; ”Rock Revival”-projekti, joka fokusoi 70-luvun rock-klassikoihin The Gröhnlanders trion kanssa. Ami esittää myös jatsahtavaa ohjelmistoa Petrescu-veljesten ,The Petresco-trion kanssa sekä eri bigbandien kanssa.
Yhteistyö Lohjan Bigbandin kanssa on kuitenkin Amille täysin uusi. Ohjelmisto koostuu jatsahtavista ikivihreistä swingeistä kuten The nearness of you, It could happen to you, i can´t get started…..

Get Happy with swing!Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.