Solala (SE) & Nonen Vocals

Vaasan Kuorofestivaali

27.5.2017 klo 19.30 Wasa Teater

Hinta: 25€/20€ (sis.palvelumaksu)


*Konsertti kuuluu Tutti-lippupakettiin, 210/170€ (kaikki konsertit, paitsi Show&Dinner-tilaisuudet)

*Konsertti kuuluu Forte-lippupakettiin, 40/35€ (Tuuletar & Må Pyton, Curiosa-konsertti, Solala & Nonen Vocals)
Bookmark and Share
Lue lisääSolala

Neljä vuotta sitten eräänä iltana kolme ystävystä tapasi keittiössä. Muutamaa tuntia myöhemmin he olivat tehneet ensimmäisen sovituksensa, jolla he aloittivat uuden genren ruotsalaisessa laulumusiikissa. Ainutlaatuisella soinnillaan ja ohjelmistollaan Solala on kääntänyt uuden lehden miltä lauluyhtye voi kuulostaa.


Solalan musiikkivideot keittiöstä ovat kiinnostaneet suurta kuulijakuntaa viime vuosina ja vuonna 2015 he julkaisivat ensimmäisen studioalbuminsa Swedish Fishermen ja toinen albumi julkaistaan keväällä 2017. Solala on tehnyt yhteistyötä monien ruotsalaisten huippuartistien kanssa Solala Sessions –projektissa, jossa ryhmä vierailee artistin keittiössä ja laulaa. Ryhmä on päässyt pitkälle pienestä keittiöstään ja esiintyy nykyään konserttisalikiertueilla. He ovat todella innoissaan päästessään nyt konsertoimaan Suomeen ensimmäistä kertaa!

Nonen Vocals


Vaasalaisen vokaaliyhtyeen Nonen Vocalsin ohjelmistoon kuuluu laajasti musiikkia popista jazziin, soulista perinteisimpiin kappaleisiin. Nonen Vocalsin tavoitteena on tehdä viihteellistä kuoromusiikkia tarjoamalla yleisölleen kunnon shown. Kuoronjohtajana toimii Maria Timoshenko.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei tulevia tapahtumia