Päätöskonsertti

Vaasan Kuorofestivaali

28.5.2017 klo 15.00 Kaupungintalo

Hinta: 25€/20€ (sis.palvelumaksu)


*Konsertti kuuluu Tutti-lippupakettiin, 210/170€ (kaikki konsertit, paitsi Show&Dinner-tilaisuudet)

*Konsertti kuuluu Festivo-lippupakettiin, 55/47€ (Avajais- ja päätöskonsertit, Juditha Triumphans -konsertti)
Bookmark and Share
Lue lisää

Juurakko, Ruamjai, Solala (SE), Key EnsembleJuurakko

Juurakon konsertissa ollaan juurilla ja mullassa kyynärpäitä myöten. Kun pistää silmät kiinni, voi kuvitella istuvansa kuistilla jossain kaukana. Juurimusiikkia ja väkevää tarinankerrontaa yhdistelevä Juurakko risteyttää suomenkielisen blueslaulannan, lauluyhtyeperinteen ja perinteisen kotimaisen soittimiston railakkaalla skiffle-asenteella.

Ruamjai

Ruamjai tunnetaan yhdestä Keski-Suomen mielenkiintoisimmista kuoroista, joka yhdistelee suomalaista kansanmusiikkia, vihteellistä musiikkia, afrikkalaisia lauluja ja pohjoisia joikuja. Ruamjain johtajana toimii vuodesta 2015 Kirsi Kaunismäki-Suhonen. Yleisön keskuudessa kuoro tunnetaan erityisesti elävästä esiintymisestä ja tulkinnallisesta taituruudesta. Sana ruamjai tarkoittaa thain kielellä yhteistä sydäntä, ja yhteisyydessä on parhaimmillaan myös kuoromusiikin sydän. Yhdessä tekemällä musiikista kasvaa enemmän kuin osiensa summa: Ruamjai sykkii ja soi isommin kuin yhteenlasketut laulajansa.

Solala

Neljä vuotta sitten eräänä iltana kolme ystävystä tapasi keittiössä. Muutamaa tuntia myöhemmin he olivat tehneet ensimmäisen sovituksensa, jolla he aloittivat uuden genren ruotsalaisessa laulumusiikissa. Ainutlaatuisella soinnillaan ja ohjelmistollaan Solala on kääntänyt uuden lehden miltä lauluyhtye voi kuulostaa.

Key Ensemble

Kamarikuoro Key Ensemble lukeutuu tällä hetkellä kaikkein kiinnostavimpiin suomalaisiin huippukuoroihin ja on tullut tunnetuksi ennen muuta puhtaasta ja täyteläisestä soinnistaan sekä innovatiivisista konserttiohjelmistaan. Kuoron monipuolinen ohjelmisto ulottuu renessanssista aina uusimpaan aikamme musiikkiin, ja kuoro on tilannut sekä kantaesittänyt useita uusia suomalaisia kuoroteoksia. Key Ensemblea johtaa Teemu Honkanen.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Päätöskonsertti Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit Päätöskonsertti Vaasan Kuorofestivaali

28.5.2017 klo 15.00 Kaupungintalo

Hinta: 25€/20€ (sis.palvelumaksu)
Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1