Avajaiskonsertti

Vaasan Kuorofestivaali

24.5.2017 klo 18.00 Kaupungintalo

Hinta: 25/20€ (sis.palvelumaksu)


*Konsertti kuuluu Tutti-lippupakettiin, 210/170€ (kaikki konsertit, paitsi Show&Dinner-tilaisuudet)

*Konsertti kuuluu Festivo-lippupakettiin, 55/47€ (Avajais- ja päätöskonsertit, Juditha Triumphans -konsertti)
Bookmark and Share
Lue lisää

Heinavanker, Nonen Vocals, Grex MusicusHeinavanker

Heinavankerin laulajat aloittivat yhteistyön 1980-luvulla Linnamuusikud- studiossa. Ryhmä on toiminut itsenäisesti vuodesta 1996. Ohjelmistossa on pääasiassa kirkkomusiikkia keski-ajalta, gregoriaanisia koraaleja, barokkia ja myös Viron nykymusiikkia. Vokaalimusiikkiin keskittynyt Heinavanker tekee yhteistyötä myös isojen orkestereiden kanssa ja ohjelmistossa onkin isoja kirkkomusiikkiteoksia. Ryhmän taiteellinen johtaja on Margo Kõlar.

Nonen Vocals

Vaasalaisen vokaaliyhtyeen Nonen Vocalsin ohjelmistoon kuuluu laajasti musiikkia popista jazziin, soulista perinteisimpiin kappaleisiin. Nonen Vocalsin tavoitteena on tehdä viihteellistä kuoromusiikkia tarjoamalla yleisölleen kunnon shown. Kuoronjohtajana toimii Maria Timoshenko.

Grex Musicus

Viime syksynä 25-vuotista taivaltaan juhlinut Grex Musicus esitti Lumon loppuunmyydylle Musiikkitalon isolle salille. Nyt Lumo saapuu Vaasaan. Konsertin nimi kuvastaa tunnelmaa, joka syntyy kun 70-vuotias Marjukka Riihimäki pitää kuoroa ja yleisöä intensiivisesti otteessaan. Ohjelmisto sisältää helmiä Grexin historiasta ja kuorolle sen juhlavuosina tehtyjä tilausteoksia. Grex on Suomen suurin lauluyhtye. Grex Musicuksen muodostaa yli kolmekymmentä ammattimaista, muuntautumiskykyistä ja persoonallista laulajaa sekä johtaja Marjukka Riihimäki. Mukana on poppareita, klassisia laulajia, laulaja–lauluntekijöitä ja erinomaisia soittajia. Grexin ohjelmisto ulottuu modernista taidemusiikista viihteeseen, popista klassiseen ja suomalaisesta kansaperinteestä argentiinalaiseen tangoon.

Lehtitiedot


Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei tulevia tapahtumia