Aleksis Kiven rakkausjuhla: Kihlaus sekä Yö ja Päivä

Kesällä 2017 Nurmijärven Kivi-juhlilla Taaborinvuorella
Koulunkulmantie 34, Nurmijärvi (Palojoki)


Aleksis Kiven rakkausjuhla:
Kihlaus & Yö ja päivä
Kesällä vietetään itsenäisyyden juhlavuotta Kivi-juhlilla kahden näytelmän voimin. Päivittäiset näytännöt koostuvat Kiven pienoisnäytelmistäKihlaus sekä Yö ja päivä. Historiaa kirjoitetaan toisellakin tapaa – Yö ja päivä saa ensiesityksensä Taaborinvuoren näyttämöllä. Samalla juhlimme Kivi-juhlien 65. esitysvuotta ja kansalliskirjailijaamme tunnevoimaisen ja koskettavan teatterin keinoin.Näytelmät ohjaa Taaborinvuorelle Atro Kahiluoto ja musiikin Kiven runoihin säveltää Jarmo Romppanen. Luvassa on täysiveristä näyttämötaidetta, vaikuttavaa kuoromusiikkia ja säveliksi muutettua tunnetta. 
Tervetuloa Taaborinvuorelle!
 
 
Rakkaus pakottaa lähtemään, rakkaus vaatii palaamaan; kaunista ja kipeää, täyttymystä ja kaipausta – rakkaudestahan Kivi kirjoittaa, se on hänen runoudessaan kaikki kaikessa. Ja kuten Kivi omassa elämässään sai kokea ja kuten mekin olemme varmasti saaneet omassamme, ei rakkauden juhla ole pelkkää onnea, mutta juhla se silti on! Me haluamme tuoda runoilijan tarhasta nähtäväksenne kaksi kaunista oksaa, kaksi pienoisnäytelmää, Kihlauksen ja Yön ja Päivän. Niissä rakkaus on toivoa ja rakkaus on kaipausta, rakkaus avaa sydämen ja silmät.
 
Työryhmän puolesta ja yhdessä sen kanssa
ohjaaja Atro Kahiluoto
 
Rakkausjuhlaa pääset seuraamaan katetusta katsomosta Taaborinvuoren museoalueella - kansalliskirjailijan alkuperäisillä kotikonnuilla Palojoen kulttuurimaisemassa. Paikalla jossa historia ja näytelmä kohtaavat omalla ainutkertaisella ja alkuvoimaisella tavallaan. Sijaintinsa ja ohjelmistonsa vuoksi Taaborinvuori soveltuu erinomaisesti myös organisaatioiden ja ryhmien käyntikohteeksi ja kesäiseksi tapaamispaikaksi. Nousevaan katsomoomme mahtuu 720 teatterin ystävää, joista 450 katetuille paikoille. 
 
Bookmark and Share
Lue lisää

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Aleksis Kiven rakkausjuhla: Kihlaus sekä Yö ja Päivä Nurmijärven Kivi-juhlat Aleksis Kiven rakkausjuhla: Kihlaus sekä Yö ja Päivä Kesällä 2017 Nurmijärven Kivi-juhlilla Taaborinvuorella
Koulunkulmantie 34, Nurmijärvi (Palojoki)


Näytännöt 30.6. -5.7. sekä 17.8.-22.8.2017
Ohjaus Atro Kahiluoto
Musiikki Jarmo Romppanen
Kesto noin 2h sis. väliajan

Liput 25€/23€/15€ + toimituskulut
Nurmijärven Kivi-juhlat
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1