Piaf

Piaf kuvaa laulajan tietä kadulta estradeille ja Pariisin sielunääneksi. Hänen elämäänsä kuljettavat intohimo musiikkiin ja esiintymiseen. Siitä ovat kertomassa kaksi näyttelijää, muusikko ja Edith Piafin laulut. Tunnelma on intiimi ja katsojaa lähellä, aivan kuten Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

Esitykset Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon kellariteatteri Saivossa

Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu

Suosittelemme tulemaan teatteriin ajoissa, jotta ehdit tilaamaan väliaikatarjoilut teatteriravintolasta ennen esityksen alkua. Voit myös varata tarjoilut ennakkoon soittamalla 040 5250 408 tai sähköpostilla teatteri@cafebar21.fi.
Bookmark and Share
Lue lisää

On alkamassa lauluilta. Yksinäinen naishahmo havahtuu nurkasta ihmetellen, miksi ihmiset ovat kokoontuneet tänne. Ovatko he paikalla hänen vuokseen? Kertoja avaa illan ja nainen liittyy hänen seuraansa. Totta mies puhuu. On ollut Edith Piaf, katu ja köyhyys, musiikki ja palo esiintymiseen, savuiset klubit ja lopulta konsertit maailmantähtenä, Pariisin sielunäänenä.

Hahmo alkaa seuralaisensa ja muusikon kanssa muistella Piafin taiteilijan tietä työläiskorttelista estradeille. Laulajan elämää kuljettivat intohimo ääneen ja esiintymiseen. Ääni oli tärkeintä, se oli riisuttu ja täysi. Intohimo taas, se söi ihmissuhteita mutta jätti taiteilijan elämään ja meille kuuntelijoille rikkautta tarinoina sekä musiikkina.

Piaf-illan pääosissa ovat kaksi näyttelijää, muusikko ja Edith Piafin laulut. Tunnelma on katsojaa lähellä, aivan kuin Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

”Ei ole mitään ihanampaa kuin ääni. Siksikö minä myöhemmin suljin silmäni kun lauloin? Ettei olisi mitään muuta kuin ääni.”

Liputamme tapahtumasi