Piaf

Piaf kuvaa taiteilijan tietä kadulta estradeille ja Pariisin sielunääneksi. Laulajan elämää kuljettavat intohimo musiikkiin ja esiintymiseen. Siitä ovat kertomassa kaksi näyttelijää, muusikko ja Edith Piafin laulut. Tunnelma on intiimi ja katsojaa lähellä, aivan kuten Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

Esitykset Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon kellariteatteri Saivossa

Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu

Suosittelemme tulemaan teatteriin ajoissa, jotta ehdit tilaamaan väliaikatarjoilut teatteriravintolasta ennen esityksen alkua. Voit myös varata tarjoilut ennakkoon soittamalla 040 5250 408 tai sähköpostilla teatteri@cafebar21.fi.
Bookmark and Share
Read more

On alkamassa lauluilta. Yksinäinen naishahmo havahtuu nurkasta ihmetellen, miksi ihmiset ovat kokoontuneet tänne. Ovatko he paikalla hänen vuokseen? Kertoja avaa illan ja nainen liittyy hänen seuraansa. Totta mies puhuu. On ollut Edith Piaf, katu ja köyhyys, musiikki ja palo esiintymiseen, savuiset klubit ja lopulta konsertit maailmantähtenä, Pariisin sielunäänenä.

Hahmo alkaa seuralaisensa ja muusikon kanssa muistella Piafin taiteilijan tietä työläiskorttelista estradeille. Laulajan elämää kuljettivat intohimo ääneen ja esiintymiseen. Ääni oli tärkeintä, se oli riisuttu ja täysi. Intohimo taas, se söi ihmissuhteita mutta jätti taiteilijan elämään ja meille kuuntelijoille rikkautta tarinoina sekä musiikkina.

Piaf-illan pääosissa ovat kaksi näyttelijää, muusikko ja Edith Piafin laulut. Tunnelma on katsojaa lähellä, aivan kuin Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

”Ei ole mitään ihanampaa kuin ääni. Siksikö minä myöhemmin suljin silmäni kun lauloin? Ettei olisi mitään muuta kuin ääni. ”

*****
Esitykset Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon kellariteatteri Saivossa

Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu

Liputamme tapahtumasi
SERVICE FEES
SERVICE FEES IN ONLINESTORE AND BOOKING OFFICES:

-Tickets under 10€/ticket: 1,50€/ticket
-Tickets 10 - 29,99€/ticket: 2,00€/ticket
-Tickets 30 - 59,99€/ticket: 2,50€/ticket
-Tickets 60 - 99,99€/ticket: 3,00€/ticket
-Tickets 100-149,99€/ticket: 3,50€/ticket
-Tickets over 150€/ticket: 4,50€/ticket

Invoice fee: starting at 5€/bill

Postal fee: 5€/sending

All service fees are non-refundable if an event is cancelled.
The organizer is responsible for refunding the purchase price of the ticket.

All prices include VAT.