Ei makseta

Ei makseta -komediassa varastaminen johtaa vedätysten kierteeseen, joka saa mitä mielikuvituksellisempia ulottuvuuksia. Tarinan ystävykset, heidän aviomiehensä kera poliisin ja hautausurakoitsjian ihmettelevät käänteitä yhdessä yleisön kanssa. Katsoja voi heittäytyä rennosti nauramaan mukana. Mikä onkaan sen vapauttavampaa, kuin leikki totisilla asioilla? 

Esitykset Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon Tieva-näyttämöllä

Liput 28 / 25 / 17 € + verkkokaupan palvelumaksu

Suosittelemme tulemaan teatteriin ajoissa, jotta ehdit tilaamaan väliaikatarjoilut teatteriravintolasta ennen esityksen alkua. Voit myös varata tarjoilut ennakkoon soittamalla 040 5250 408 tai sähköpostilla teatteri@cafebar21.fi.
Bookmark and Share
Lue lisää

"- Perhana, Giovanni tulee! Se on jo alhaalla. Nyt otat nopeesti nämä kamat, piilota ne.
- Minne?
- Takkis sisään ja ala painua! Yritä näyttää luonnolliselta!"

Kirjailijakuuluisuus Dario Fon farssissa ihmiset ovat saaneet marketissa päähänsä maksaa tavaroista vain varojensa mukaan. Tapaus on äitynyt mellakaksi, ruokia on päätynyt kasseihin käymättä kassan kautta ja ihmismassa on juossut pitkin katuja huutaen ”ei makseta”.

Naapurukset Antonia ja Margherita ovat päässeet pakoon Margheritan luo ja ovat hätä kädessä. Mihin piilottaa ruokapaketit lainkuuliaiselta aviomieheltä tai virkavallalta, joka tekee ratsioita kansalaisten koteihin? Kaksikko turvautuu valheeseen, joka johtaa vedätysten kierteeseen ja saa mitä mielikuvituksellisempia ulottuvuuksia.

Näytelmän naiset, heidän aviomiehensä kera poliisin ja hauturin ihmettelevät käänteitä yhdessä yleisön kanssa. Katsoja voi heittäytyä rennosti mukaan nauramaan. Mikä onkaan sen vapauttavampaa, kuin leikki totisilla asioilla?
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei makseta! Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri Ei makseta! Ei makseta -komediassa varastaminen johtaa vedätysten kierteeseen, joka saa mitä mielikuvituksellisempia ulottuvuuksia. Tarinan ystävykset, heidän aviomiehensä kera poliisin ja hauturin ihmettelevät käänteitä yhdessä yleisön kanssa. Katsoja voi heittäytyä rennosti nauramaan mukana. Mikä onkaan sen vapauttavampaa, kuin leikki totisilla asioilla?

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon suuri näyttämö Tieva
Liput 28 / 25 / 17 € + verkkokaupan palvelumaksu
Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri
28.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1