Sign in or register an account

Forgot your password?

In order to shop tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Sign up

Aikuinen & lapsi: Millaista on olla eläin? Tiistairyhmä

Seinäjoen taidehalli, Näppi 1
Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Aikuinen & lapsi: Millaista on olla eläin? Tiistairyhmä, lokakuu
20.10., 27.10., 3.11. ja 10.11. klo 17.15 - 18.30.

Kesto: 75 min

Hinta: 40€ sis. 4 työpajaa
sis.palvelumaksu
Aikuinen & lapsi –taidepaja on lapsen ja läheisen aikuisen yhteinen taidehetki. Syksyn pajat järjestetään neljä kertaa kokoontuvina viikkotyöpajoina. Syksyn työpajojen teemana ovat eläimet, kuten Millaista on olla eläin? –näyttelyssäkin. 
 
Taidepajassa tehdään yhdessä taidetta – siis aikuinenkin pääsee taiteilemaan! Työpajojen ohjaajat vaihtuvat. Ohjaajina toimivat Taidehallin taidekasvattaja, taideohjaaja ja taiteilijat. Osaamista ei tarvita, uteliaisuutta sen sijaan vaaditaan. 
 
Lapsi voi osallistua pajaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun läheisen ja turvallisen aikuisen kanssa. Varaa mukaan taiteilun kestävät vaatteet. Työpaja sopii lapsille 6 ikävuodesta ylöspäin. Yhteen ryhmään mahtuu 5 Aikuinen ja lapsi -paria. Ryhmiä kokoontuu syksyn aikana kolme: syyskuun tiistairyhmä (kevään korvauskerrat jo aiemmin ilmoittuneille), syyskuun lauantairyhmä ja lokakuun tiistairyhmä. 
 
Huom! Työpajassa ti 27.10. on paikalla oikeita, eläviä koiria, eli Kennelliiton Kaverikoiria ja Lukukoiria, jotka toimivat taidemalleina. Jos olet allerginen, osallistut omalla vastuullasi. Otathan muutenkin huomioon, että työpajassa toimitaan oikeiden eläinten kanssa. Työpajat järjestetään taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan 1. kerroksessa Näppi 1 –työpajatilassa. Tila on ala-aulasta katsottuna oikeanpuoleisella käytävällä. 
 
Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.
  • 0 €

Timetable

No upcoming events

Organizer's all events