Due to cancelled/rescheduled events of April and May, our service is currently overloaded. Every theatre has specific directive regarding refunds/reschedules of tickets. Please follow this link Cancelled Events. in order to read more about ticket refunds.

Niko Kivelä - Parhaat paikat - soolokiertue

Seinäjoen Kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12, 60100 Seinäjoki

Suomen suosituimpiin stand up koomikoihin kuuluva Niko Kivelä on ollut viime ajat elämänsä parhaassa keikkakunnossa ja hyvät jutut eivät ole loppumassa. "Olen tehnyt stand upia kohta 20 vuotta. Nyt on aika tehdä se rankin ja hauskin setti. Minun uusi sooloni nähdään keväällä 2020 ympäri Suomea sekä Espanjassa."

Ikärajasuositus: 16 v.
Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Niko Kivelä - Parhaat paikat - soolokiertue Seinäjoen kaupunginteatteri Niko Kivelä - Parhaat paikat - soolokiertue Seinäjoen Kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12, 60100 Seinäjoki

Suomen suosituimpiin stand up koomikoihin kuuluva Niko Kivelä on ollut viime ajat elämänsä parhaassa keikkakunnossa ja hyvät jutut eivät ole loppumassa.
"Olen tehnyt stand upia kohta 20 vuotta. Nyt on aika tehdä se rankin ja hauskin setti. Minun uusi sooloni nähdään keväällä 2020 ympäri Suomea sekä Espanjassa."
Seinäjoen kaupunginteatteri
30,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1