Rewell Nights: Vesala

Rewell Nights:
Rewell Center

Vesala esiintyy ystävänpäivänä Rewell Centerissä.
Rewell Nights siirtyy uudelle vuosikymmenelle pop-musiikin monilahjakkuus Vesalan komennossa.

14.2.2020 klo 22.00

Ikäraja 18 vuotta

Liput 29 €
S-etukortilla: 26 €
(palvelumaksu sis. hintaan)
Read more


Paula Vesalan ensimmäinen soololevy, vuonna 2016 julkaistu Vesala, oli sekä taiteellinen että kaupallinen napakymppi. Kappaleet kuten Tytöt ei soita kitaraa, Tequila ja Älä droppaa mun tunnelmaa olivat tanakka lähtölaukaus monilahjakkaan artistin soolouralle, jota oli jo odotettukin supersuositun PMMP-yhtyeen lopetettua. Kyseisen vuoden Emma-palkintoja jaettaessa vuoden naissolistin, vuoden albumin, vuoden pop-albumin ja vuoden biisin pystit päätyivätkin ansaitusti Vesalan pöytään.
Vesalan viime ja tänä vuonna julkaisemat singlet ovat nousseet suoratoistopalveluissa miljoonakerhoon ja näyttävät siis jatkavan debyyttialbumin menestystä. Meneillään olevassa Vain elämää -televisiosarjassa Vesala on ihastuttanut nerokkailla Antti Tuisku- ja JVG-covereillaan. Keikkarintamalla Vesala on tuonut yleisön eteen toinen toistaan kunnianhimoisempia spektaakkeleja ja onnistunut joka kerta. Kolme loppuunmyytyä Tavastia-keikkaa keväällä olivat silkkaa futurismia robotti-Pauloineen, ja lokakuussa täydessä Hartwall Arenassa liikuttiin biletunnelmista slovareihin valtavien video- ja valotehosteiden alla. Vesala palaa Pasilaan vielä ennen vuodenvaihdetta, sillä Vain elämää -tähdet konsertoivat yhdessä Areenassa joulun välipäivinä.
Menestyksekkään bändi- ja soolouran rinnalla Vesala on ehtinyt nikkaroimaan sanoituksia ja sävellyksiä kymmenille kotimaisille artisteille. Vesalan monipuolisuudesta sanoittajana kertoo se, kuinka hienosti hänen tekstinsä istuvat niin Vesa-Matti Loirin kuin Abreun esittämäksi. Jopa virtuoosimaisina tekstittäjinä tunnetut räppärit Asa ja Stig kuuluvat Vesalan asiakaskuntaan.
 
Vesala bändeineen esiintyy 1200 ihmistä vetävässä Vaasan Rewell Centerissä ystävänpäivänä 14.2.2020.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Rewell Nights: VesalaIkäraja 18 vuotta. Ovet aukeaa 22.00 Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa Rewell Nights: Vesala Rewell Nights:
Rewell Center

Vesala esiintyy ystävänpäivänä Rewell Centerissä Rewell Nights siirtyy uudelle vuosikymmenelle pop-musiikin monilahjakkuus Vesalan komennossa.

14.2.2020 klo 22.00

Ikäraja 18 vuotta

Liput 29 €
S-etukortilla: 26 €
(palvelumaksu sis. hintaan)
Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa
29,00 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1