Halloween Blues

Ravintola Central, Hovioikeudenpuistikko 21, Vaasa

Halloween Blues 26.10.2019 klo 19.00

K-18

AKI KUMAR (USA) BOLLYWOOD BLUES SHOW
QUIQUE GÓMEZ & HIS VIPERS (ESP)
PEPE AHLQVIST DUO

Earlybirdliput 28 €  -  30.9.2019 klo 20.30 mennessä

Liput: 33,50 € 1.10 - 26.10.2019
(palvelumaksu sis. hintaan)

Read more

HALLOWEEN BLUES VAASASSA 24-26.10

Halloween Blues –rytmimusiikkifestivaali järjestetään Vaasassa jo kuudettatoista kertaa lokakuun lopussa. Monipuolinen ja kansainvälinen ohjelmisto tuo ensimmäistä kertaa Vaasaan muun muassa kansainvälisen huipputason huuliharpistit Aki Kumarin Yhdysvalloista ja Quique Gómezin Espanjasta. Mukana on myös kotimaisen rootsscenen pitkäaikaisia kärkinimiä Heikki Silvennoisesta Pepe Ahlqvistiin.
Itse festivaalin lisäksi Halloween Blues järjestää syksyn ja kevään aikana kuukausittaisen klubikonserttisarjan yhteistyössä Pub O’Malleysin kanssa. Afternoon Blues –konsertit toteutetaan lauantai-iltapäivisin ja sama yhtye esiintyy aina myös edellisenä iltana.

Päätapahtuma lauantaina 26.10 klo 19 Ravintola Centralissa

AKI KUMAR (USA) BOLLYWOOD BLUES SHOW
Mumbaissa, Intiassa varttunut Kumar on asunut Kaliforniassa 90-luvun lopusta alkaen ja luonut sieltä käsin kansainvälisen uran blueslaulajana ja –harpistina. Kumar yhdistää ainutlaatuisella tavalla omia intialaisia juuriaan amerikkalaiseen juurimusiikkiin, ja hän kutsuukin tyyliään Bollywood Bluesiksi. Parinsadan keikan vuositahdilla operoiva Kumar teki juuri levytyssopimuksen Sony Indian kanssa, ja on julkaissut sen puitteissa ensimmäisen singlen Dilruba. Nyt Kumar saapuu Pohjoismaisen kiertueensa yhteydessä myös ensimmäistä kertaa Vaasaan.

QUIQUE GÓMEZ & HIS VIPERS (ESP)
Madridilainen Quique Gómez on julkaissut urallaan jo toistakymmentä albumia ja esiintynyt viidellä eri mantereella. Gómez on tänäkin vuonna ehtinyt tehdä kiertueet niin Ukrainassa, Meksikossa kuin Yhdysvalloissa. Taitava perinteisen bluesin harpisti ja laulaja on tehnyt yhteistyötä monien amerikkalaisten blueslegendojen, kuten Muddy Waters –kitaristi John Primerin kanssa. Myös Gómez esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Vaasassa ja tuo mukanaan oman espanjalaisen The Vipers –kvintettinsä.

PEPE AHLQVIST DUO
Suomalaisen bluesin pioneeri, jo 70-luvulla Chicago Overcoatin harpistina ja laulajana maineeseen noussut Pepe Ahlqvist palkittiin Finnish Blues Awards –elämäntyöpalkinnolla vuonna 2017. Vuosien varrella useita menestyksekkäitä yhtyeitä (mm. H.A.R.P, SF Blues) luotsannut Ahlqvist on monipuolinen artisti, joka esiintyy monien erilaisten kokoonpanojen kanssa, soolokeikoista big band –konsertteihin. Huuliharpistina kansainvälistä huomiota saanut Ahlqvist on myös pätevä kitaristi, ja hän avaa tämänvuotisen päätapahtuman duokonsertilla kitaristi Jonne Kulluvaaran kanssa.

Päätapahtuman ohella Halloween Blues tarjoaa useita klubi- ja konserttitilaisuuksia. Perjantai-iltana Ritzissä esiintyy pitkän linjan blueskitaristi ja –laulaja Heikki Silvennoinen. Mukanaan hänellä on muun muassa lukuisista TV-ohjelmista sekä omasta Jo Stance –yhtyeestään tuttu laulaja Johanna Försti sekä jo legendaarisen Kummeli-ryhmän aikana Silvennoisen kanssa työskennellyt Heikki Hela.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Halloween BluesK-18 Homework Productions Halloween Blues Ravintola Central, Hovioikeudenpuistikko 21, Vaasa

Halloween Blues 26.10.2019 klo 19.00

AKI KUMAR (USA) BOLLYWOOD BLUES SHOW
QUIQUE GÓMEZ & HIS VIPERS (ESP)
PEPE AHLQVIST DUO

Earlybirdliput 28 € 11.9 - 30.9.2019

Liput: 33,50 € 1.10 - 26.10.2019
(palvelumaksu sis. hintaan)

Homework Productions
33,50 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1