A Tribute to the Eagles

Kriitikoitten ylistämä ja valtavan yleisösuosion Pohjanmaalla saanut konserttikiertue saapuu Hankoon. Ryhmä tunnettuja pohjalaismuusikoita päätti syksyllä 2017 tehdä kunnianosoitus maailman tunnetuimpiin kuuluvalle The Eagles yhtyeelle. Tarkoitus oli tehdä lyhyempi konserttikiertue Pohjanmaalla syksyllä 2018 ja esittää heidän suuri musiikkiaarre. Yleisön vastaanotto ja palaute on kuitenkin ollut aivan mieletön ja ryhmä päätti jatkaa konsertti kiertue myös tänä vuonna. Bändissa jonka nimi on Dollan & Friends soittaa monta tunnettua muusikkoa. Tunnetuin ehkä pääsolisti ja keulakuva Partick Linman. Konsertissa saa kuulla kaikki The Eaglesin suuret hitit kuten ” Hotel California”, ”Take it to the limet”, ”Desperado” ja moni muu.Tervetuloa aivan unohtumattomaan nostalgiailtaan!

Liput 33,50 €
Bookmark and Share
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
A Tribute to the EaglesHangö Stadshuset Dollan & Friends musikgrupp A Tribute to the Eagles Kriitikoitten ylistämä ja valtavan yleisösuosion Pohjanmaalla saanut konserttikiertue saapuu Hankoon. Ryhmä tunnettuja pohjalaismuusikoita päätti syksyllä 2017 tehdä kunnianosoitus maailman tunnetuimpiin kuuluvalle The Eagles yhtyeelle. Tarkoitus oli tehdä lyhyempi konserttikiertue Pohjanmaalla syksyllä 2018 ja esittää heidän suuri musiikkiaarre. Yleisön vastaanotto ja palaute on kuitenkin ollut aivan mieletön ja ryhmä päätti jatkaa konsertti kiertue myös tänä vuonna. Bändissa jonka nimi on Dollan & Friends soittaa monta tunnettua muusikkoa. Tunnetuin ehkä pääsolisti ja keulakuva Partick Linman. Konsertissa saa kuulla kaikki The Eaglesin suuret hitit kuten ” Hotel California”, ”Take it to the limet”, ”Desperado” ja moni muu.Tervetuloa aivan unohtumattomaan nostalgiailtaan!

Liput 33,50 €
Dollan & Friends musikgrupp
33.50EUR
EUR
A Tribute to the EaglesVilla Lande Dollan & Friends musikgrupp A Tribute to the Eagles Kriitikoitten ylistämä ja valtavan yleisösuosion Pohjanmaalla saanut konserttikiertue saapuu Hankoon. Ryhmä tunnettuja pohjalaismuusikoita päätti syksyllä 2017 tehdä kunnianosoitus maailman tunnetuimpiin kuuluvalle The Eagles yhtyeelle. Tarkoitus oli tehdä lyhyempi konserttikiertue Pohjanmaalla syksyllä 2018 ja esittää heidän suuri musiikkiaarre. Yleisön vastaanotto ja palaute on kuitenkin ollut aivan mieletön ja ryhmä päätti jatkaa konsertti kiertue myös tänä vuonna. Bändissa jonka nimi on Dollan & Friends soittaa monta tunnettua muusikkoa. Tunnetuin ehkä pääsolisti ja keulakuva Partick Linman. Konsertissa saa kuulla kaikki The Eaglesin suuret hitit kuten ” Hotel California”, ”Take it to the limet”, ”Desperado” ja moni muu.Tervetuloa aivan unohtumattomaan nostalgiailtaan!

Liput 33,50 €
Dollan & Friends musikgrupp
33.50EUR
EUR
A Tribute to the EaglesPIUG kultursal Dollan & Friends musikgrupp A Tribute to the Eagles Kriitikoitten ylistämä ja valtavan yleisösuosion Pohjanmaalla saanut konserttikiertue saapuu Hankoon. Ryhmä tunnettuja pohjalaismuusikoita päätti syksyllä 2017 tehdä kunnianosoitus maailman tunnetuimpiin kuuluvalle The Eagles yhtyeelle. Tarkoitus oli tehdä lyhyempi konserttikiertue Pohjanmaalla syksyllä 2018 ja esittää heidän suuri musiikkiaarre. Yleisön vastaanotto ja palaute on kuitenkin ollut aivan mieletön ja ryhmä päätti jatkaa konsertti kiertue myös tänä vuonna. Bändissa jonka nimi on Dollan & Friends soittaa monta tunnettua muusikkoa. Tunnetuin ehkä pääsolisti ja keulakuva Partick Linman. Konsertissa saa kuulla kaikki The Eaglesin suuret hitit kuten ” Hotel California”, ”Take it to the limet”, ”Desperado” ja moni muu.Tervetuloa aivan unohtumattomaan nostalgiailtaan!

Liput 33,50 €
Dollan & Friends musikgrupp
33.50EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1