SOLAR SOUND goes Kampus: TUNGEVAAG & RAABAN

Kurikan Kampus, Huovintie 1, 61300 Kurikka

23.3.2019 klo 20 -01

Liput: 25 €  (ennakkoliput myyntiin 18.2.2019 klo 9.00)
Ovelta: 29,90 €
(palvelumaksu sis. hintaan)

Tapahtuma on ikärajaton ja anniskeluton!

Täysi-ikäisille lipun ostaneille on luvassa veloituksetta K-18 jatkobileet Hotel Kurikassa
Bookmark and Share
Lue lisää

Kurikan uuden Kampuksen tapahtumavalmius testataan kunnolla lauantaina 23.3.2019 klo 20 alkaen, kun Solar Sound Festival tekee erikois-illan myötä valtaisan syöksyn maakuntaan. Vuonna 2018 Himos Juhannuksessa, RMJ:ssa, WKND festivalissa, Solar Sound Festivalissa sekä Aura Festissä pääesiintyjänä ollut huippusuosittu elektronisen tanssimusiikin DJ-duo TUNGEVAAG & RAABAN tuo Northern Tour-kiertueensa Kurikkaan. Tungevaag & Raabanin kovimpiin hitteihin lukeutuu mm. viime kesänä tiuhaan radioissa soinut All For Love, Samsara, Beast, Wolf, sekä Russian Roulette.

Haluamme tarjota yhteistyössä Solar Soundin kanssa elämyksen, mikä jatkaa Kampuksen ympärillä olevaa hyvää nostetta, kertoo Tungevaag&Raabanin Suomen agentti ja tapahtuman promoottori Juha-Pekka Karvonen. Neuvottelu Solar Sound-promoottori Tommi mäen kanssa kesti maksimissaan kolme sekuntia. ”Ilman muuta onnistuu”, Mäki totesi välittömästi. Hienoa että voimme yhteistyössä tuoda nuorille suunnatun ison konseptin myös Kurikkaan. Tapahtuma on ikärajaton ja anniskeluton. Emme aseta tapahtumaan suositusikärajaa. Vanhemmat tiedostavat kyllä, että perheen nuorimpien mukana on saavuttava tapahtumaan. Samaan tyyliin kuin Solar Sound Festivalissakin. Mikäli tapahtuma saa hyvän vastaanoton, voimme luoda tästä perinteen, Mäki toteaa.
 
Täysi-ikäisille lipun ostaneille on luvassa veloituksetta K-18 jatkobileet Hotel Kurikassa. Solar Sound klubien malliin jatkoillekin on luvassa ohjelmaa. Muutamia kovia DJ-nimiä ollaan pyöritelty. Tiedotamme heti kun saamme neuvottelut maaliin ja nimet papereihin. Teemme lisäksi vahvaa tapahtumayhteistyötä SEDUn kampuksen kanssa. Opiskelijoilla tulee olemaan merkittävä rooli tapahtuman onnistuneen läpiviemisen kannalta mm. järjestyksenvalvonnan, äänen ja valon, sekä ensiapuvalmiuden osalta. Tapahtuma on heillekin hieno kokemus ja mahtava näytön paikka. Nyt on hieno mahdollisuus jälleen tutustua uuteen ja moderniin Kampukseen ison ulkomaalaisen esiintyjän siivittämänä, Karvonen toteaa.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
SOLAR SOUND goes Kampus: TUNGEVAAG & RAABANTapahtuma on ikärajaton ja anniskeluton PQ Production SOLAR SOUND goes Kampus: TUNGEVAAG & RAABAN Kurikan Kampus, Huovintie 1, 61300 Kurikka

23.3.2019 klo 20 -01

Liput: 25 € (sis. palvelumaksu)
Ovelta 29,90 €

Tapahtuma on ikärajaton ja anniskeluton!

Täysi-ikäisille lipun ostaneille on luvassa veloituksetta K-18 jatkobileet Hotel Kurikassa
PQ Production
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1