Jukka Kuoppamäki: Elämäni Laulut - Saa laulaa!

Skafferiet at Ritz, Kirkkopuistikko 22A, 65100 Vaasa

4.5.2019 klo 15.00 (Ovet klo 14.15)Hinta 27€ sis.palvelumaksu
Bookmark and Share
Read more

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960 -lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Jukka laulaa kantaaottavia lauluja edelleen, kuten myös suosittuja hittejään. Kuoppamäen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki on laatinut sävellyksiä itselleen sekä muille artisteille noin 1 500 kappaletta.

 
Elämäni Laulut - Saa laulaa konsertissa esiintyy Jukka Kuoppamäki laululla ja kitaralla ja Jukka Ruusumaa säestää pianolla. Ensimmäisen setin he esiintyvät duona ja väliajan jälkeen on yhteislaulua! 
 
Jukka Kuoppamäki on parin viime vuoden aikana ilahduttanut kuulijoitaan sekä uuden materiaalin että konserttikiertueiden muodossa. Tämä valovoimainen artisti täytti 70 vuotta syksyllä 2012, minkä kunniaksi hän julkaisi studiolevyn Kotiinpaluu. Vuonna 2013 julkaistiin jazz-henkisen hengellinen levy Joutukaa sielut. Albumin rinnakkaislevy Matkamiehen virsi sisältää samat kappaleet, mutta akustisina levytyksinä. Jukka on edelleen hyvin luomisvoimainen lauluntekijä, jolta syntyy joka kuukausi pari uutta laulua. ”Jos osaisi kirjoittaa vain joka sadannen, niin siinä säästyisi paljon paperia ja mustetta. Mutta mehän tiedämme, ettei elämä niin mene. Jos joka laulu olisi hitti, niin ei niistä osaisi niin iloitakaan, kuten esimerkiksi kahdesta suurimmasta – Anna mulle tähtitaivas ja Satulinna.”
 
Jukka nauttii vankkaa suosiota keikka- ja konserttiyleisön keskuudessa ja esiintyy edelleen aktiivisesti Suomessa. Uusi levy julkaistiin nimenomaan yleisön toivomuksesta. ”Halusin tehdä uuden levyn, koska olen esittänyt konserteissa uusia kappaleita. Yleisö haluaa ostaa konsertin jälkeen levyn, jolla ovat juuri äsken esitetyt kappaleet”, Jukka kertoo ilahtuneena. ”Näistä aineksista syntyy mielenkiintoinen ja viihdyttävä kokonaisuus aikuiselle kuulijalle”, hän luonnehtii.
 

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Jukka Kuoppamäki: Elämäni Laulut - Saa laulaa! Ritz Jukka Kuoppamäki: Elämäni Laulut - Saa laulaa! Skafferiet at Ritz, Kirkkopuistikko 22A, 65100 Vaasa

4.5.2019 klo 15.00 (Ovet klo 14.15)

Hinta 27€ sis.palvelumaksu
Ritz
27.00EUR
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1