Augustinatten 2019

Bossa Nova, Ormnäsvägen 1, 10600 Ekenäs


Standard biljetter (från och med den 1.1.2019)
Minderåriga: 31,50 €
Myndiga (K-18): 34,50 €

Priserna inklusive serviceavgift.
Bookmark and Share
Read more

Augustinatten ordnas för tredje gången och äger rum den 16 augusti 2019 i Ekenäs. 

 
Hov1 (swe)
 
Succégruppen Hov1 har på rekordtid blivit en av Sveriges största och mest populära popgrupper, och fortsätter att erövra musiksverige. 
Med hitlåtar såsom ”Hon dansar vidare i livet”, ”Gift” och ”Pari” har de toppat listorna och vunnit flera priser. De blev trefaldiga vinnare på årets Rockbjörnen och tog hem priserna för ”Årets Livegrupp”, ”Årets Konsert” och ”Årets Fans”. 
 
Hov1 har även succér bakom sig som slutsålda turneér, däribland ett utsålt Gröna Lund, dubbla priser på P3 Guld för Årets Grupp och Guldmicken, en Grammisnominering för Årets Nykomling, en egen dokumentär på fyra delar och dominering av alla svenska topplistor. I augusti uppträder Dante, Ludde, Noel och Axel i Ekenäs för första gången någonsin. 
 
VIGILAND (swe)
 
Vigiland är en svensk DJ duo som består av musikproducenterna Claes Remmered Persson och Otto Pettersson. Debutsingeln UFO blev en stor hit på Spotify då den släpptes 2014, och sedan dess har duon gjort många hitlåtar såsom Shots & Squats, Addicted, Pong Dance och Friday Night.
 
Förra året släppte Vigiland, förutom flera singlar, även en EP, med låtar som Take This Ride och Never Going Home.
 
Vigilands låtar har spelats mer än 500 miljoner gånger på Spotify.
 
Vigiland besöker Ekenäs för allra första gången i sommar.
 
OSQ & JAG
 
OSQ (Oskar Fagerström) är en rappare och vokalist från Karis som numera är bosatt i Helsingfors. Olika sorters stilar av rap som blandas ihop med reggae skapar OSQ:s unika sound. Hans två senaste låtar "Rough patch" och "Fixer-upper" finns nu på Spotify. OSQ uppträdde även på den allra första Augustinatten för två år sedan.
 
Efter att ha gjort sig bekant med att spela in låtar i ca två år, fick JAG:s karriär en kickstart hösten 2006, Då hans och Bluf’s ’Back In The City’ vann en demotävling på Radio X3M, vilket ledde till ett gig på Tavastia i Helsingfors som förband för Redrama och Promoe. Efter det har JAG flitigt rockat scener runtom i Finland, men också i Sverige, Estland, Ryssland och Frankrike, samt agerat förband för bl.a. Looptroop Rockers och rap legenden Ice Cube. Helsingfors-baserade JAG (Jens Anton Grönholm) rappar fortsättningsvis på engelska, och har under årens lopp noterats som en av de starkaste rösterna inom den växande engelskspråkiga rapscenen i Finland. Sommardängan ’Sunshine Vibes’ (2009) toppade Radio X3M’s officiella lista och hölls på listan i hela 11 veckor. Klubbiga ’Vamonos’ (2013) valdes som en av veckans “powerlåtar” på YleX och singlarna ’Ashes’ och ’Face Up’ fortsatte att sprida JAG’s rykte som en av dom vassaste ordsmederna på scenen. Till hans katalog hör även skivorna ’Average Jay EP’ (2009), ’So Far No Good’ (2012) och ’Detention’ (2014).
 
I oktober 2016 reste JAG till Paris, där han uppträdde på Salon Des Activistes-festivalen, samt filmade musikvideon till “Turn It Up”-singeln, producerad av Paris-baserade Abraham Lilson. Låten släpptes i december.
 
JAGs tredje album, “More Of The Same”, släpptes digitalt samt på vinyl i septemper 2017. För att fira releasen åkte JAG till Frankrike på en veckas turné.
 
Den 16 augusti gör OSQ och JAG en gemensam spelning på Augustinatten i Ekenäs.
 
Biljetterna kommer till salu fredagen den 21 december 2018 klockan 12:00
 
Bordsreserveringar: Möjlighet att boka bord först våren 2019. 
 
Datum: Fredag 16.8.2018
Portarna öppnas: 18:00
Plats: Bossa Nova, Ormnäsvägen 1, 10600 Ekenäs
Biljetter: Netticket.fi  //  LUCKAN  //  Karelias biljettkassa
 
EVENEMANGET HAR INGEN ÅLDERSGRÄNS!
 
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar 


Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Augustinatten 2019Hov1 (swe) Finlandssvensk kulturutveckling r.f Augustinatten 2019 Bossa Nova, Ormnäsvägen 1, 10600 Ekenäs


Standard biljetter (från och med den 1.1.2019)
Underåriga: 31,50 €
Myndiga (K-18): 34,50 €

Priserna inklusive serviceavgift.
Finlandssvensk kulturutveckling r.f
31.50EUR
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1