Siru - Lumihiutaleet - Joulukonsertti

22.12 klo 16.00 Vaasan kirkko

Liput: 18€
(ovelta: 20€)
Perhelippu: 60 € (2 aik. 2 alle 15 vuotiasta)

Bookmark and Share
Lue lisää

Laulaja-lauluntekijä SIRUn pitkään kytenyt haave joulukonserttikiertueesta toteutui viime vuonna, kun kolmen kaupungin minikiertue valtasi Lapuan, Parkanon ja Vaasan. Konserteista tulleen palautteen ja lämpimän vastaanoton innoittamana tänä vuonna kiireinen laulaja keskittyy vain synnyinkaupungin konserttiin, joka pidetään 22.12.2018 Vaasan kirkossa. Konserteissa kuullaan Sirulle merkityksellisiä talvisia ja jouluisia kappaleita. Pääteemoina näyttelevät rauha ja tunnelma.

” Joulu merkitsee mulle rauhoittumista ja yhdessäoloa. Viime vuonna Vaasan Palosaaren kirkossa pidetty konsertti toi tunteet pintaan konsertissa vallinneen lämpimän tunnelman ansiosta. Ihanaa aloittaa tänäkin vuonna joulunvietto synnyinkaupungissa ihanien ihmisten ympäröimänä Lumihiutaleet -konsertissa!”
 

SIRU hurmasi katsojat äänellään The Voice of Finland -kilpailussa 2014. Kilpailun voiton myötä tehty Solmut -debyyttialbumi sai kuulijoilta ja kriitikoilta hyvän vastaanoton ja levyn singlet Sä et kulu pois, Kaksi naista, Lempi-ihminen ja Mustelmat ovat soineet myös paljon radioaalloilla. Omakustanteisesti julkaistu Läpikulkumatkalla -single oli valtakunnallisessa Koko Suomi Tanssii -kampanjassa mukana vuonna 2017.
 

SIRU käänsi musiikillisen suuntaansa 2017 ja työstää omaa musiikkiaan nykyään englanniksi. Pientä esimakua uudesta musiikista on kuultu The light -singlessä, joka julkaistiin 2017 loppuvuonna. Tällä hetkellä Siru työstää EP-levyä, joka julkaistaan vielä tämän vuoden puolella.


Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Siru - Lumihiutaleet - Joulukonsertti Sirustin Oy Siru - Lumihiutaleet - Joulukonsertti 22.12 klo 16.00 Vaasan kirkko

Liput: 18€
(ovelta: 20€)
Perhelippu: 60 € (2 aik. 2 alle 15 vuotiasta)

Sirustin Oy
18.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1