Teater Viirus - Chelsea Hotel

Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11, 10600 Ekenäs

21.10.2018 kl. 18:00

Biljetter: 24 / 18 / 12 €
Bookmark and Share
Lue lisää

Chelsea Hotel on ruotsinkielinen konserttiesitys, joka koostuu tunnettujen artistien uudelleenkäännetyistä kappaleista. Lavalla nähdään lukuisista musiikki- ja teatteriesityksistä tunnetut näyttelijä-laulajat Niklas Häggblom, Emma Klingenberg ja Robert Kock.

Konsertti on valloittava aikamatka 60-ja 70-lukujen New Yorkiin ja sen kuuluisimpaan taideyhteisöön, Chelsea Hotelliin. Eri artistien kappaleet käyvät dialogia keskenään muodostaen kirkkaan kiehtovan kuvan maailmaa mullistaneesta aikakaudesta. Esityksessä kuullaan mm. Joni Mitchellin, Lou Reedin, John Calein, Tom Waitsin, Jackson Brownin, Leonard Cohenin ja Patti Smithin musiikkia.  
 
Konserttiesitys tulee tavoittelemaan tunnettujen laulujen sielua ja tunnelmaa, mutta tulkinnat ovat vapaita sovituksia alkuperäisistä. Kolme muusikkoa tulkitsevat laulut omannäköisikseen käyttäen laajaa valikoimaa eri instrumentteja. Esitykseen valikoituneiden kappaleiden lyriikat ovat symbolisesti ladattuja ja laulut värisyttävän tunnerikkaita. Laulunsanojen käännöksissä työryhmä pyrkii säilyttämään alkuperäisten vivahteiden ja viittausten kirjon, mutta ruotsin kieli tuo tulkintaan lumoavan erikoisvivahteensa.
Lavalla Niklas Häggblom, Emma Klingenberg ja Robert Kock
 
Kesto n. 1h

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Teater Viirus - Chelsea Hotel Karelia kulturhuset Teater Viirus - Chelsea Hotel Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11, 10600 Ekenäs

21.10.2018 kl. 18:00

Biljetter: 24 / 18 / 12 €
Karelia kulturhuset
24.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1